Hahaha bosko, juz sie nie moge tego doczekac u nasMoje dziecko nie chodzi, ono biega . Porywa coś z salonu i ucieka do pokoju. :d
reklama
Michalina_25
Fanka BB :)
a ja czekam az zacznie sam tuptacMoje dziecko nie chodzi, ono biega . Porywa coś z salonu i ucieka do pokoju. :d
Hanka tez wyścigi robi najgorsze jest to, że z wozka chce wyjść. Butow nie dostanie więc ma pecha po przedszkolu basi dzisiaj uciekała i sie śmiałaMoje dziecko nie chodzi, ono biega . Porywa coś z salonu i ucieka do pokoju. :d
Dziewczyny, jak u Was dzieci reagowaly po bexsero? U nas wczoraj poszla druga dawka. Byla bardzo marudna i noc przyssana, mimo ze juz powolutku odchodzimy od piersi. A dzisiaj czuje ze noc bedzie hardkorowa. Duzo placze… nie wiem czy to po szczepionce, czy zęby czy co….
Z tego co slysxzlam duzo dzieci przechodzi to w miarę ciezko. Czyli placze, gorączki itp. Dawaj pedicytamol i niedługo minieDziewczyny, jak u Was dzieci reagowaly po bexsero? U nas wczoraj poszla druga dawka. Byla bardzo marudna i noc przyssana, mimo ze juz powolutku odchodzimy od piersi. A dzisiaj czuje ze noc bedzie hardkorowa. Duzo placze… nie wiem czy to po szczepionce, czy zęby czy co….
Mój starszy bardzo zle zniósł Bexsero, gorączką, ból i obrzęk uda. Minęło po dobie. Jedyne szczepienie które tak okropnie zniósł. Młodszy po pierwszej dawce a następna ma we czwartek... I się boje co będzie...Dziewczyny, jak u Was dzieci reagowaly po bexsero? U nas wczoraj poszla druga dawka. Byla bardzo marudna i noc przyssana, mimo ze juz powolutku odchodzimy od piersi. A dzisiaj czuje ze noc bedzie hardkorowa. Duzo placze… nie wiem czy to po szczepionce, czy zęby czy co….
G
gość _199
Gość
Ja chyba w ogóle na to nie zaszczepie. Za bardzo się boje.Mnie już przeraża pójście na szczepionkę mmr. Basia z żadną nigdy nie miala problemu. Po tej gorączka, była taka jak za mgła. Teraz poczekam tak do 15 msc, przychodnia sobie może dzwonić do mnie ile chce
Jesli chodzi to Pani pielegniarka mi polecala ze lepiej dac wtedy w reke, bo wlasnie od obciazenia moze sie zrobic zpalenie miesnia. My dalismy w reke, chociaz ona jeszcze nie chodzi, ale staje duzo i przy meblach tez smiga.Mój starszy bardzo zle zniósł Bexsero, gorączką, ból i obrzęk uda. Minęło po dobie. Jedyne szczepienie które tak okropnie zniósł. Młodszy po pierwszej dawce a następna ma we czwartek... I się boje co będzie...
reklama