reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dziewczyny, jak u Was dzieci reagowaly po bexsero? U nas wczoraj poszla druga dawka. Byla bardzo marudna i noc przyssana, mimo ze juz powolutku odchodzimy od piersi. A dzisiaj czuje ze noc bedzie hardkorowa. Duzo placze… nie wiem czy to po szczepionce, czy zęby czy co….

Dziewczyny, jak u Was dzieci reagowaly po bexsero? U nas wczoraj poszla druga dawka. Byla bardzo marudna i noc przyssana, mimo ze juz powolutku odchodzimy od piersi. A dzisiaj czuje ze noc bedzie hardkorowa. Duzo placze… nie wiem czy to po szczepionce, czy zęby czy co….
Z tego co slysxzlam duzo dzieci przechodzi to w miarę ciezko. Czyli placze, gorączki itp. Dawaj pedicytamol i niedługo minie

Mój starszy bardzo zle zniósł Bexsero, gorączką, ból i obrzęk uda. Minęło po dobie. Jedyne szczepienie które tak okropnie zniósł. Młodszy po pierwszej dawce a następna ma we czwartek... I się boje co będzie...

Mój starszy bardzo zle zniósł Bexsero, gorączką, ból i obrzęk uda. Minęło po dobie. Jedyne szczepienie które tak okropnie zniósł. Młodszy po pierwszej dawce a następna ma we czwartek... I się boje co będzie...
Jesli chodzi to Pani pielegniarka mi polecala ze lepiej dac wtedy w reke, bo wlasnie od obciazenia moze sie zrobic zpalenie miesnia. My dalismy w reke, chociaz ona jeszcze nie chodzi, ale staje duzo i przy meblach tez smiga.

reklama
Do góry