G
gość _199
Gość
My tak samo mamy, 31 stycznia.Oo super! My 2w1 rodzinna i na roczek. Kilka wspólnych i kilka jej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My tak samo mamy, 31 stycznia.Oo super! My 2w1 rodzinna i na roczek. Kilka wspólnych i kilka jej.
Chrupki to od początku załapał i ładnie pakuje do buzi, chleb też potrafi, ale jakieś obiadki, owoce czy warzywa to już gorzej W sensie nawet nie o to chodzi, że nie potrafi, tylko nie próbuje nawet tego jeść, ale próbujemy, jeśli jest coś co się nadaje, a syf no cóż nie jestem zachwycona, ale już się pogodziłam z tym, że po każdej takiej próbie samodzielnego karmienia jest chwila na sprzątanieMy zaczelismy jej dawac chrupki kukurydziane, wlasnie ze wzgledu na to ze glownie karmimy lyzeczka albo podajemh do buzi. Zeby uczyla sie jeszcze sama tak robic, i fajnie wyszlo bo wlasnie chyba na tych chrupkach sie nauczyla, a syfu przy tym nie narobila.
Ja się powoli przymierzam, ale muszę kupić jakąś odpowiednią szynkę, ser spróbuję dac na dniachA dajecie już szynke albo ser żółty?
Kawy, poproszę Kawy!!!,D
Noc kosmos, mloda wstawala z płaczem co godzina. 4 butelki mleka w nocy.... oj dawno nie było tak źlej nocy;p
U nas to samo, może to jakaś faza księżyca ?Kawy, poproszę Kawy!!!,D
Noc kosmos, mloda wstawala z płaczem co godzina. 4 butelki mleka w nocy.... oj dawno nie było tak źlej nocy;p
Mam nadzieje bo drugiej takiej nocy nie podołam;pU nas to samo, może to jakaś faza księżyca ?
U mnie co godzine. Bez placzu bez mleka.... Spac nie chciała.... Kręciła się. Ja ledwo widzę na oczyKawy, poproszę Kawy!!!,D
U nas też dziś noc niespokojna... Ale w końcu przebiła się dolna dwójka bo już długo męczyła. Wypiła aż 4 butle?Kawy, poproszę Kawy!!!,D