Ja bym poszła do każdej serioo. Nie mam problemu isx do nowejZależy jaką masz pracę. Ja na samą myśl, że mam po raz setny zacząć zupełnie od nowa dostaje bóli brzucha
reklama
@Beti.mama pamiętasz jak gadaliśmy, że pracodawca musi cie przyjąć do pracy? O zmniejszenie etatu? Wczoraj gadalam z kadrowa i mowi ze poprostu zamyka pracodawca stanowisko pracy i nawet zmniejszenie etatu nic nie daje
G
gość _199
Gość
No ja już mam dość bycia na ostatnim miejscu łańcucha pokarmowego znowu przynieś, podaj pozamiataj i wieczne pretensje.Ja bym poszła do każdej serioo. Nie mam problemu isx do nowej
Ja sobie szybko zyskuje i znajduje sobie osobę niżej niż ja z reszta u mnie komunikatywnie jest dobrze więc szybciutko zyskuje oczywiście jak nie mówię co myślę a pilnuje się w pracyNo ja już mam dość bycia na ostatnim miejscu łańcucha pokarmowego znowu przynieś, podaj pozamiataj i wieczne pretensje.
G
gość _199
Gość
Ja mam wygląd mega wrednej osoby, którą kompletnie nie jestem i wiecznie każdy myśli że jestem naburmuszona albo wkurzona. A ja tak wyglądam jak się skupiam ma pracy moja siostra ma ten sam problem, tylko ona już jest na kierowniczym stanowisku i bez powodu boją się jej ludzie z niższych stanowisk zanim jej nie poznająJa sobie szybko zyskuje i znajduje sobie osobę niżej niż ja z reszta u mnie komunikatywnie jest dobrze więc szybciutko zyskuje oczywiście jak nie mówię co myślę a pilnuje się w pracy
rosenberg
Fanka BB :)
Moja strategia to nie narzekać a zap****alac, po cichutku swoje robię szybciutko, efektywnie, a renoma jakoś sama się wyrabia. w każdej pracy mi to przynioslo korzyści i mam nadzieję, że teraz będzie tak samo. Chociaż chce głównie zdalnie to bym nawet z chaty nie musiała dupska ruszać i rozmawiać z nikimNo ja już mam dość bycia na ostatnim miejscu łańcucha pokarmowego znowu przynieś, podaj pozamiataj i wieczne pretensje.
G
gość _199
Gość
No ale co innego jak dopiero zaczynasz, uczysz się, a każdy ma cię za popychadło. Teraz wiem, że znowu będzie tak samo, bo będę musiała się na nowo uczyć i znowu będą tylko krYki i pretensjeMoja strategia to nie narzekać a zap****alac, po cichutku swoje robię szybciutko, efektywnie, a renoma jakoś sama się wyrabia. w każdej pracy mi to przynioslo korzyści i mam nadzieję, że teraz będzie tak samo. Chociaż chce głównie zdalnie to bym nawet z chaty nie musiała dupska ruszać i rozmawiać z nikim
Sylwia99
Fanka BB :)
Dzwoniłam. Najprawdopodobniej bostonka. Mam za niedługo dzwonić po maść ze sterydami. Kąpać w nadmanganianie potasu. Nocka możecie się domyślać jaka była.. nic więcej nie da się przy tym zrobić. Leczenie objawowo.
Edit. Mamy syrop neosine przepisany i maść elocom.
Edit. Mamy syrop neosine przepisany i maść elocom.
Ostatnia edycja:
Witam wszystkich, jestem nowa na forum Też czekam na powrót do pracy z niecierpliwością, ale boję się jak to będzie. Mój synek będzie chodzić do trilingual, bo tatuś jest z UK i chcemy żeby miał stały kontakt z językiem taty. Pytanie do bardziej doświadczonych mam. Jak to wygląda po powrocie do pracy? Bardzo się stresujecie? Boję się, że tęsknota za dzieckiem będzie zbyt duża.
reklama
Mojego nie zamknie, bo jestem magazynierem, to by musiał cały magazyn zamknąć Zresztą jak nawet zamknie, to z tego co wiem, ma obowiązek zapewnić pracę na innym stanowisku za takie same lub większe pieniądze, tak jak z kobietą w ciąży. Bardziej się boję, że mnie przeniesie na wypiździejewo, do innej swojej firmy@Beti.mama pamiętasz jak gadaliśmy, że pracodawca musi cie przyjąć do pracy? O zmniejszenie etatu? Wczoraj gadalam z kadrowa i mowi ze poprostu zamyka pracodawca stanowisko pracy i nawet zmniejszenie etatu nic nie daje