Ja butle hani będę dawac tak do 2 urodzin, chyba że sama szybciej odstawiMój facet też jakoś długo pił z butli ja to jakoś sobie nie wyobrażam, żebym w wieku przedszkolno-szkolnym piła z butelki, wtedy już taka hm dorosła mentalnie byłam a butla mi się z niemowlakiem kojarzy Najchętniej Czarkowi też już bym nie dawała, ale coś do krzywego kubka się za bardzo nie garnie, nawet niekapek z twardym ustnikiem nie, tylko bbox
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Mój mały wogole nie używaCzy Wasze dzieciaczki nadal używają smoczka?
Maluszek001
Moja to się zrobiła teraz taka, że jak gdzieś widzi smoczka to leci do niego i sobie sama wsadza do buzi. Dlatego w dzień zaczęłam go chować. W nocy też masakra, najchętniej to by go z buzi nie wypuszczalaTak, ale tylko do spania
Moja też widzi to sobue go pcha. Więc staram się go trzymac gdzieś ukrytego. W nocy sobie nie wyobrażam bez smoczka. Fakt że wypluwa go, ale jak się budzi to sama sobie go wkładaMoja to się zrobiła teraz taka, że jak gdzieś widzi smoczka to leci do niego i sobie sama wsadza do buzi. Dlatego w dzień zaczęłam go chować. W nocy też masakra, najchętniej to by go z buzi nie wypuszczala
G
gość _199
Gość
Mnie macierzyństwo bardzo szybko zweryfikowalo. Wiele sobie obiecywałam i nicz tego nie wyszło charakter mi się totalnie zmienił haha.Moja też widzi to sobue go pcha. Więc staram się go trzymac gdzieś ukrytego. W nocy sobie nie wyobrażam bez smoczka. Fakt że wypluwa go, ale jak się budzi to sama sobie go wkłada
rosenberg
Ja piłam też jak miałam chyba z 5 lat. Nie chciałam odpuścić butli, a wtedy były inne czasy i nikt nie myślał o ewentualnych konsekwencjach, rodzice nie byli tak świadomi jak teraz. Wiec jak dziecko chciało to mama dawała i tyle.Kurde, nie chce, żeby to zabrzmiało jak hejt, ale czemu piłaś z butelki do 9 roku życia? Mój mąż pił do 6.... Trochę nie czaje tego.
rosenberg
Mój Filip identycznie ale w dzień smoczek u nas zostaje zawsze w łóżeczku na górze, więc nie ma go nigdy koło siebie bo pewnie by ciągle sobie go wpychał do buziMoja też widzi to sobue go pcha. Więc staram się go trzymac gdzieś ukrytego. W nocy sobie nie wyobrażam bez smoczka. Fakt że wypluwa go, ale jak się budzi to sama sobie go wkłada
Mikstura
Wiem, właśnie też tak pomyślałam, że takie czasy były. Chyba normą była butelka do 3 rz, to chyba każde dziecko miało.Ja piłam też jak miałam chyba z 5 lat. Nie chciałam odpuścić butli, a wtedy były inne czasy i nikt nie myślał o ewentualnych konsekwencjach, rodzice nie byli tak świadomi jak teraz. Wiec jak dziecko chciało to mama dawała i tyle.
G
gość _199
Gość
Ja tyle miałam cysiaWiem, właśnie też tak pomyślałam, że takie czasy były. Chyba normą była butelka do 3 rz, to chyba każde dziecko miało.
reklama
Masakra ty to jesteś cycus mój mąż tez do 3 lat cycuch był,i musialam go życia nauczyćJa tyle miałam cysia