reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja z dniem wczorajszym zakończyłam remont łazienki ! Całe 2.5 tygodnia.... Dzisiaj zostały do zamontowania tylko gniazdka elektryczne, ale to już wieczorem mąż ogarnie. Nie spodziewałam się że sedes zrobi taka furorę u małego 😂 stał przy nim i ciągle podnosił klapę a ta się zamykała. Dzięki tej zabawie umyłam wszystkie płytki, kabinę prysznicową i okno 😂

reklama
Od wczoraj stoi choinka i zero zainteresowania 😁tzn podchodzi dotknie i idzie 😁
My w tym roku stwierdziliśmy, że nie kupujemy 😢 nie ma nawet gdzie postawić, ale głównie dlatego, że Czarek na bank by się nią zainteresował. Jak początkowo był grzeczny tak teraz na sekundę nie mogę go z oczu spuścić, bo wszystkim (co nie jest zabawką) zainteresowany 🧐 A im bardziej czegoś nie wolno, tym większa frajda, zaraz cały swój dobytek na lampie będę trzymała 😂

To u nas tak… 😁

Załączniki

• 9C1C6479-27B7-4594-986D-2B1ADA850F83.jpeg
    9C1C6479-27B7-4594-986D-2B1ADA850F83.jpeg
    339,9 KB · Wyświetleń: 82
My na razie nie mamy choinki, ale u nas w mieście w punkcie krwiodawstwa jest jutro akcja - po oddaniu krwi dostaje się świeże drzewko :) i mój facet idzie oddać bo i tak się zbierał, a dzięki temu będziemy mieli jakąś choinkę :D lampki już mam bo kupiłam, jeszcze tylko jakieś ładne ozdoby i będzie baja :)

My na razie nie mamy choinki, ale u nas w mieście w punkcie krwiodawstwa jest jutro akcja - po oddaniu krwi dostaje się świeże drzewko :) i mój facet idzie oddać bo i tak się zbierał, a dzięki temu będziemy mieli jakąś choinkę :D lampki już mam bo kupiłam, jeszcze tylko jakieś ładne ozdoby i będzie baja :)
No u nas też jutro akcja. Się zastanawiam czy isc. Tylko najgorzej nie mam z kim dzieci zostawić bo baska jeszcze do piątku na kwarantannie

No u nas też jutro akcja. Się zastanawiam czy isc. Tylko najgorzej nie mam z kim dzieci zostawić bo baska jeszcze do piątku na kwarantannie
No faktycznie szkoda :( jakby udało Ci się zorganizowac opiekę to na pewno warto! Gdybym mogła oddawać krew to na pewno bym to robiła co jakiś czas. Mój narzeczony oddaje chyba już 10 lat :D

No faktycznie szkoda :( jakby udało Ci się zorganizowac opiekę to na pewno warto! Gdybym mogła oddawać krew to na pewno bym to robiła co jakiś czas. Mój narzeczony oddaje chyba już 10 lat :D
Ja sama muszę się wybrać, aby ten pierwszy raz. Wcześniej nie mogłam, bo za mało ważyłam. A teraz po ciąży zostało parę kg 😂

reklama
Ja sama muszę się wybrać, aby ten pierwszy raz. Wcześniej nie mogłam, bo za mało ważyłam. A teraz po ciąży zostało parę kg 😂
Też kiedyś to było dla mnie przeszkodą :D ale potem jak trochę przytyłam to się dowiedziałam, że dalej nie mogę 😂😂 a szkoda. U mnie w mieście dają też darmowa komunikację miejską dla honorowych dawców krwi :D fajna inicjatywa. A bilety chyba najdroższe w Europie 😂😂

Do góry