Ja obstawiam 3 dniówkę. Wysoka gorączka. Po 3 dniach pewnie pojawia się plamki każde dziecko to przechodziByłam, w sumie nie wiadomo co mu jest , bo nie ma innych objawów. Paracetamol co 6 h i do kontroli w pt.
38.5 - 39
reklama
G
gość _199
Gość
Lekarz powiedział, że przy zębach nie ma takiej wysokiej temp.Ewidentnie coś mu dokucza. Ale dziwne że tylko gorączka. Może idą kolejne zęby ? ( Ja wszystko na nie zwalam ). Ewentualnie zapalenie ucha, pamiętam że bratanek miał gorączkę i duzo płakał i to właśnie zapalenie ucha.
Też mi się tak wydaje. Tylko czemu dziecko przy tym nie śpi.Ja obstawiam 3 dniówkę. Wysoka gorączka. Po 3 dniach pewnie pojawia się plamki każde dziecko to przechodzi
U nas jakiś tydzień temu też przechodził 3 dniówke, w sumie to najgorsze były noce. Ale po 3 dniach wyszła wysypka i gorączka minęła. Tyle że u mnie młody był osłabiony i w dzień dużo spał ale za to w nocy nadrabiałLekarz powiedział, że przy zębach nie ma takiej wysokiej temp.
Też mi się tak wydaje. Tylko czemu dziecko przy tym nie śpi.
G
gość _199
Gość
U nas zabawa na całego teraz starego męczy.U nas jakiś tydzień temu też przechodził 3 dniówke, w sumie to najgorsze były noce. Ale po 3 dniach wyszła wysypka i gorączka minęła. Tyle że u mnie młody był osłabiony i w dzień dużo spał ale za to w nocy nadrabiał
Haha to może w zamian za ciężki dzień w nocy będzie spałU nas zabawa na całego teraz starego męczy.
Ewq9
Fanka BB :)
O kurde i bawi się tak sama w łóżeczku i na macie ? U nas by to nie przeszło. Jeszcze w łóżeczku okej, pobawi się ale cały czas gada, ale na podłogę jak go dam czy na matę to od razu leci gdzie tylko się można podnieść i psocićU nas dzisiaj jedno spanie w dzień 2,5 godz, a zasnęła po 21 a nie pamiętam o której raki wstała, bo się bawi, a potem na matę ją odłożyłam i spałam chwilę, więc ja po 8 wstałam
Sylwia99
Ja ją do nas nad ranem biorę, siedzi sobie, włączę jej tv, bawi się co jest w zasięgu ręki, potem na macie musi się wybrykać. A jak jest w łóżku ze mną i jej się już nudzi, to ciągnie mnie za włosyO kurde i bawi się tak sama w łóżeczku i na macie ? U nas by to nie przeszło. Jeszcze w łóżeczku okej, pobawi się ale cały czas gada, ale na podłogę jak go dam czy na matę to od razu leci gdzie tylko się można podnieść i psocić
reklama
Sylwia99
Nie wiem czemu, ale uwielbiam to zdjęcie
Dzisiaj przyszły mi fotoksiazki z empika i jestem mega zadowolona
Plus Lena zaczęła wstawać, wspina się o mnie, albo łóżko i o inne sprzyjające przedmioty a zębów brak
Dzisiaj przyszły mi fotoksiazki z empika i jestem mega zadowolona
Plus Lena zaczęła wstawać, wspina się o mnie, albo łóżko i o inne sprzyjające przedmioty a zębów brak
Załączniki