reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja myślę nq takimi bucikami na zimę dla mlodej.
Ma ktoras ? Sprawdzają się?
No i raczej na zimę kupimy kombinezon zamiast kurtki. Chyba wole mloda ubrqc w body i dać w gruby kombinezon niz zakładać, body, bluze, kurtkę. Bo im chlodniej tym bardziej nie lubimy się ubierac ;D
Ja mam takie z hm, ale ona mi je ściąga...

Załączniki

• IMG_20211014_142125.jpg
    IMG_20211014_142125.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 61
reklama
Ja myślę nq takimi bucikami na zimę dla mlodej.
Ma ktoras ? Sprawdzają się?
No i raczej na zimę kupimy kombinezon zamiast kurtki. Chyba wole mloda ubrqc w body i dać w gruby kombinezon niz zakładać, body, bluze, kurtkę. Bo im chlodniej tym bardziej nie lubimy się ubierac ;D
Na kupiłam kombinezon i cały spacer w nim przeplakany.. on nawet w pajacu płacze, więc kupiłam mu już kurtkę zimową.
Spokojnie, tylko pytam. U mnie w przychodni wszędzie info, że Bexero po 6 miesiącu, pediatra też tak mówiła, więc nie miałam powodu by to sprawdzać, szczególnie, że i tak nie zaszczepiłabym go wcześniej, dość szczepień na początku miał. W ulotce faktycznie podają, że od 2 miesiąca życia można stosować.
Mi też rekomendowała po 6 miesiącu bo wtedy jest przerwa aż do roku że szczepieniami, a to chyba żywa szczepionka i trzeba odczekać żeby nią zaszczepić.

Spokojnie, tylko pytam. U mnie w przychodni wszędzie info, że Bexero po 6 miesiącu, pediatra też tak mówiła, więc nie miałam powodu by to sprawdzać, szczególnie, że i tak nie zaszczepiłabym go wcześniej, dość szczepień na początku miał. W ulotce faktycznie podają, że od 2 miesiąca życia można stosować.
Nie było nerwów. Po 6 miesiącu jest mniej dawek, a jak dziecko nieżłobkowe, bez rodzeństwa to można odczekać. No i zawsze jedna dawka mniej. Ta szczepionka jest droga.

reklama
Do góry