reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

65 g to to samo praktycznie co 75D.
Ja mam dobrane u brafiterki i z każdej firmy mam 75-70 I lub J.
Ale ja faktycznie mam ogromne piersi, mam takie zdjęcie jak małego karmie i są większe od jego główki 🤣🤣🤣
Ja tam w każdym sklepie mam inny rozmiar, a różnica między tym moim 75D a 65G jest naprawdę znaczna! Zresztą w wielu sklepach nie typowo bieliźnianych rozmiarówka kończy się na D, max DD i to już są staniki na naprawdę ogromne piersi, tak jak piszesz coś jak główka niemowlaka. To ja nawet na początku jak karmiłam nie miałam tak dużych 😂

reklama
Zajść w ciążę. W czerwcu chce wrócić do pracy, i po roku zabrać się do roboty 😁 mam nadzieję, że pójdzie szybko haha
Ja miałam plan żeby zajść jeszcze na macierzyńskim i nie wracać do pracy😂 bardzo chciałam mieć drugie dziecko w krótkim odstępie czasu ale życie szybko zweryfikowało że to chyba nie najlepszy pomysł 😂

No bo tu obwód najwięcej znaczy. Można mieć miseczke 70B a można mieć 90B i odwrotnie, można mieć 60E a mozna 90E i to są zupełnie inne rozmiary przeciez. Ja wiem po sobie bo mam mały biust a kiedyś nosiłam właśnie jakieś 60E czy cos w tym stylu i to było malutkie
Tak, wiem, że to miseczka zwiększa się wraz z rozmiarem obwodu, ale nie wszystkie sklepy tak równomiernie szyją. Moje 75D jest porównywalne do 70H z innej firmy (oba nosiłam po porodzie), a aktualnie noszę malutkie w stosunku do tamtych 65G.

reklama
Laski 😂😂 mój stary chyba będzie w delegacji o tydzień dluzej, miał być 3 tygodnie i potem lot z Kopenhagi do Polski, ale głupek nie wziął dowodu 🤦🤦🤦 i nie wsiądzie do samolotu... Więc musi chyba zostać tydzień dluzej żeby wrócić z resztą samochodem. Dramat

Do góry