Ja tam w każdym sklepie mam inny rozmiar, a różnica między tym moim 75D a 65G jest naprawdę znaczna! Zresztą w wielu sklepach nie typowo bieliźnianych rozmiarówka kończy się na D, max DD i to już są staniki na naprawdę ogromne piersi, tak jak piszesz coś jak główka niemowlaka. To ja nawet na początku jak karmiłam nie miałam tak dużych65 g to to samo praktycznie co 75D.
Ja mam dobrane u brafiterki i z każdej firmy mam 75-70 I lub J.
Ale ja faktycznie mam ogromne piersi, mam takie zdjęcie jak małego karmie i są większe od jego główki
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Haha jamniczek rządzi
Ja miałam plan żeby zajść jeszcze na macierzyńskim i nie wracać do pracy bardzo chciałam mieć drugie dziecko w krótkim odstępie czasu ale życie szybko zweryfikowało że to chyba nie najlepszy pomysłZajść w ciążę. W czerwcu chce wrócić do pracy, i po roku zabrać się do roboty mam nadzieję, że pójdzie szybko haha
G
gość _199
Gość
Ja nie mam pracy, a też pewnie bym tak zrobiłaJa miałam plan żeby zajść jeszcze na macierzyńskim i nie wracać do pracy bardzo chciałam mieć drugie dziecko w krótkim odstępie czasu ale życie szybko zweryfikowało że to chyba nie najlepszy pomysł
G
gość _199
Gość
Polecam musy z Dawtona ! Świetny skład i smak, sama je szamie
Tak, wiem, że to miseczka zwiększa się wraz z rozmiarem obwodu, ale nie wszystkie sklepy tak równomiernie szyją. Moje 75D jest porównywalne do 70H z innej firmy (oba nosiłam po porodzie), a aktualnie noszę malutkie w stosunku do tamtych 65G.No bo tu obwód najwięcej znaczy. Można mieć miseczke 70B a można mieć 90B i odwrotnie, można mieć 60E a mozna 90E i to są zupełnie inne rozmiary przeciez. Ja wiem po sobie bo mam mały biust a kiedyś nosiłam właśnie jakieś 60E czy cos w tym stylu i to było malutkie
I to dowód na to, że różnie szyją, bo moje 65G jest malutkie, a powinno być zbliżone do 65HJa miałam zawsze 65H ;D wiec rozumiem o czym mowa haha.
Ewq9
U mnie to samo jak zrobili mi cesarkę to byłam załamana ale teraz myślę że to nie było takie złeJa miałam plan żeby zajść jeszcze na macierzyńskim i nie wracać do pracy bardzo chciałam mieć drugie dziecko w krótkim odstępie czasu ale życie szybko zweryfikowało że to chyba nie najlepszy pomysł
Mi gin powiedział że jak nie przeszkadza mi druga cesarka to nie trzeba tak długo czekać Co innego gdyby drugi miał być poród sn to wtedy minimum 2lata chyba.U mnie to samo jak zrobili mi cesarkę to byłam załamana ale teraz myślę że to nie było takie złe
reklama
rosenberg
Laski mój stary chyba będzie w delegacji o tydzień dluzej, miał być 3 tygodnie i potem lot z Kopenhagi do Polski, ale głupek nie wziął dowodu i nie wsiądzie do samolotu... Więc musi chyba zostać tydzień dluzej żeby wrócić z resztą samochodem. Dramat