No tak tylko chodzi o fakt, że pediatra powinna znać podstawy inhalacji takich małych dzieci, bo najprościej przepisać steryd i jakoś samo sie załatwi... Poczytajcie sobie serio o maseczkach do inhalacji bo to ważneTak naprawdę wszystko moze mieć jakieś skutki uboczne. Tylko teraz trzeba pomyśleć czy dziecko jest chore na tyle ze gorsze zlo je zinhalowac. Czy nie jest i sobie to odpuścić.. jq inhalowalam bo mlpda byla chora 3 tygodnie. Woec dla mnie to dlugo z gilem,kaszlem, zaczynającą się infekcja ucha itp.
Mam koleżankę która malucha swojego zostawiła w spokoju bo ma tylko katar i gila a obecnie lezy z nim na oiomie. Dziecko młodsze od naszych maluchów 3 miesiące.
Takze mysle ze mimo wszystko kazda matka najlepiej zna swoje dziecko i wie jak ono walczy z infekcja. Jedno sobie poradzi samo a drugie juz niestety nie.
Tez jestem zdania ze im mniej leków tym lepiej ale nie zawsze się da. Tymbardziej ze teraz są mega paskudne choroby
reklama
Bo jest wygodny twoj facet i tyle. I jakby sam miał karmic to pewnie szybko by odpadl a tak to Tobie przyniesie dziecko i ma luzikNasz stary to taka miękka buła, że gdyby on karmił cyckiem to do 10 rż na bank, a Alek by nim kręcił jakby tylko chciał
Bawilismy się do 5 rano.... Na początku mialam mega stresa, jak tam moja dzidziaale jak tesciowa mi napisała, że spi jak susel to już git. Tylko, że poranek od 8 rano jest masakryczny jednak lepiej się bawić gdy dzieci braknogi mnie tak bolą, przetańczyliśmy cala noc!
Załączniki
Ale w sumie do tego trzeba materac jeszcze dokupić?Tylko oczywiście nie za tyle pieniędzy z oryginalnej strony na allegro kupiłam za stówkę w promocji i mam wykupiona dostawę Smart bo akurat dużo rzeczy ostatnio kupujemy to dostawa też wyszła za darmo.
G
gość _199
Gość
Nie nie nie, on go lula w nocy jak się przebudzi, żeby oduczyć go cycka za każdym razem jak wstanie. Więc on płacze razem z dzieckiem, bo mu go żalBo jest wygodny twoj facet i tyle. I jakby sam miał karmic to pewnie szybko by odpadl a tak to Tobie przyniesie dziecko i ma luzik
A w pracy może sobie robić wagary, w końcu to jego firma, wygodniś
Ja juz studiowałam w nocy i fakt moja wiedza sie poszerzyła haha i jestem w szoku bo nawet w szpitalu inhaluja dziećmi zwykłymi maseczkami.No tak tylko chodzi o fakt, że pediatra powinna znać podstawy inhalacji takich małych dzieci, bo najprościej przepisać steryd i jakoś samo sie załatwi... Poczytajcie sobie serio o maseczkach do inhalacji bo to ważne
Noo niestety, mają wywalone....Ja juz studiowałam w nocy i fakt moja wiedza sie poszerzyła haha i jestem w szoku bo nawet w szpitalu inhaluja dziećmi zwykłymi maseczkami.
Niestety u nas kaszel coraz gorszy, co prawda taki odrywający się ale bardzo małego męczy. Aż płacze jak kaszle więc dziś znów wizyta u pediatry, nienawidzę tego bo tam zawsze wylęgarnia najgorszych chorobsk. Mam nadzieję że nie zeszło na płuca
trzymamy kciuki zeby nie skończyło się gorzej!! Dajcie znacNiestety u nas kaszel coraz gorszy, co prawda taki odrywający się ale bardzo małego męczy. Aż płacze jak kaszle więc dziś znów wizyta u pediatry, nienawidzę tego bo tam zawsze wylęgarnia najgorszych chorobsk. Mam nadzieję że nie zeszło na płuca
reklama
Ewq9
Fanka BB :)
Będzie dobrze ! Daj znać jak już będziecie poNiestety u nas kaszel coraz gorszy, co prawda taki odrywający się ale bardzo małego męczy. Aż płacze jak kaszle więc dziś znów wizyta u pediatry, nienawidzę tego bo tam zawsze wylęgarnia najgorszych chorobsk. Mam nadzieję że nie zeszło na płuca