reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Tak naprawdę wszystko moze mieć jakieś skutki uboczne. Tylko teraz trzeba pomyśleć czy dziecko jest chore na tyle ze gorsze zlo je zinhalowac. Czy nie jest i sobie to odpuścić.. jq inhalowalam bo mlpda byla chora 3 tygodnie. Woec dla mnie to dlugo z gilem,kaszlem, zaczynającą się infekcja ucha itp.
Mam koleżankę która malucha swojego zostawiła w spokoju bo ma tylko katar i gila a obecnie lezy z nim na oiomie. Dziecko młodsze od naszych maluchów 3 miesiące.
Takze mysle ze mimo wszystko kazda matka najlepiej zna swoje dziecko i wie jak ono walczy z infekcja. Jedno sobie poradzi samo a drugie juz niestety nie.
Tez jestem zdania ze im mniej leków tym lepiej ale nie zawsze się da. Tymbardziej ze teraz są mega paskudne choroby
No tak tylko chodzi o fakt, że pediatra powinna znać podstawy inhalacji takich małych dzieci, bo najprościej przepisać steryd i jakoś samo sie załatwi... Poczytajcie sobie serio o maseczkach do inhalacji bo to ważne 😀😀

reklama
Bawilismy się do 5 rano.... Na początku mialam mega stresa, jak tam moja dzidzia😂ale jak tesciowa mi napisała, że spi jak susel to już git. 😀😀Tylko, że poranek od 8 rano jest masakryczny 😂😂 jednak lepiej się bawić gdy dzieci brak😂😂nogi mnie tak bolą, przetańczyliśmy cala noc! 😂

Załączniki

• Screenshot_20211001_200538_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20211001_200538_com.android.gallery3d.jpg
    286,4 KB · Wyświetleń: 91
  • Screenshot_20211001_200541_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20211001_200541_com.android.gallery3d.jpg
    392,8 KB · Wyświetleń: 92
Bo jest wygodny twoj facet i tyle. I jakby sam miał karmic to pewnie szybko by odpadl 😂a tak to Tobie przyniesie dziecko i ma luzik 😂
Nie nie nie, on go lula w nocy jak się przebudzi, żeby oduczyć go cycka za każdym razem jak wstanie. Więc on płacze razem z dzieckiem, bo mu go żal 🤣

A w pracy może sobie robić wagary, w końcu to jego firma, wygodniś 🤣

No tak tylko chodzi o fakt, że pediatra powinna znać podstawy inhalacji takich małych dzieci, bo najprościej przepisać steryd i jakoś samo sie załatwi... Poczytajcie sobie serio o maseczkach do inhalacji bo to ważne 😀😀
Ja juz studiowałam w nocy i fakt moja wiedza sie poszerzyła haha:p i jestem w szoku bo nawet w szpitalu inhaluja dziećmi zwykłymi maseczkami.

Niestety u nas kaszel coraz gorszy, co prawda taki odrywający się ale bardzo małego męczy. Aż płacze jak kaszle😭 więc dziś znów wizyta u pediatry, nienawidzę tego bo tam zawsze wylęgarnia najgorszych chorobsk. Mam nadzieję że nie zeszło na płuca 😭

Niestety u nas kaszel coraz gorszy, co prawda taki odrywający się ale bardzo małego męczy. Aż płacze jak kaszle😭 więc dziś znów wizyta u pediatry, nienawidzę tego bo tam zawsze wylęgarnia najgorszych chorobsk. Mam nadzieję że nie zeszło na płuca 😭
trzymamy kciuki zeby nie skończyło się gorzej!! Dajcie znac

reklama
Będzie dobrze ! Daj znać jak już będziecie po

Do góry