reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny, czy wasze dzieci przy katarku jadły mniej mleka ? Mój mały jak zjadał ja porcje 140 tak teraz je 30, na noc zjadł 90. W nocy je po 170 i nie ma problemu tylko w dzień. Jedzenie innych rzeczy idzie różnie. Ładnie je kaszkę alerlac i tubki z owocami, zupki i inne rzeczy które góruje to zje kilka łyżeczek i koniec więc tym nie zaspokoi głodu

reklama
Kortykosteroid. Szczerze mówiąc nie mam takiej maski ale lekarz nic nie mówił a w sumie w ulotce też nic nie pisze. Więc mam nadzieję że nic mu nie będzie.
Ja inhalowalam nebbudem i pulmicortem. I przy obu mialam maseczkę dla małej "zwykla". Tez nie wiedziałam że trzeba inna a nikt nic nie mówił. Takze spoko. Inhaluj ;p

Dziewczyny, czy wasze dzieci przy katarku jadły mniej mleka ? Mój mały jak zjadał ja porcje 140 tak teraz je 30, na noc zjadł 90. W nocy je po 170 i nie ma problemu tylko w dzień. Jedzenie innych rzeczy idzie różnie. Ładnie je kaszkę alerlac i tubki z owocami, zupki i inne rzeczy które góruje to zje kilka łyżeczek i koniec więc tym nie zaspokoi głodu
Moja ogólnie ma teraz taki czas ze jje mniej mleka. Nie wiem od czego zależne ale może to taki czas? Kaszki, zupki, owoce jje ladnie. Mleko slabo ale póki sie najada i chce jeść wogole cos to nie panikuje;D

Moj teraz też o połowę mniej je przez kaszel i katar

Jesteśmy od dzisiaj już u dziadkow. Na razie sama babcia bo dziadek wyjechał do niedzieli. Dobrze jest się do kogoś odezwać :D zawsze to babcia trochę pozabawia. Niestety dzisiaj się poddałam i młody zasnął obok mnie na łóżku zaraz po cycku. No trudno, nie można mieć wszystkiego 😂 🙈 i mamy już łóżeczko turystyczne 😎😎 wymieniam tego twardego kloca z domu na turystyczne i młody będzie w nim cały czas spal, bajka to jest, jak wstanie i się przewróci to nie ma rykow :D

Jesteśmy od dzisiaj już u dziadkow. Na razie sama babcia bo dziadek wyjechał do niedzieli. Dobrze jest się do kogoś odezwać :D zawsze to babcia trochę pozabawia. Niestety dzisiaj się poddałam i młody zasnął obok mnie na łóżku zaraz po cycku. No trudno, nie można mieć wszystkiego 😂 🙈 i mamy już łóżeczko turystyczne 😎😎 wymieniam tego twardego kloca z domu na turystyczne i młody będzie w nim cały czas spal, bajka to jest, jak wstanie i się przewróci to nie ma rykow :D
Mój śpi od małego w turystycznym🤣

reklama
Do góry