Dziewczyny, dzisiaj u mnie przy snaidaniu znowu slabo z lyzeczka. mloda chwyta lyzeczke ale nie chce jej dawac bo laduje ja do buzi moze raz na 10razy. Reszta to rozpierdziel. I tu moje pytanie, czy pozwalacie dzieciom na to czy dajecie lyzeczke do buzi Wy i jak nie chce to nie dajecie?
reklama
Ja osobiście karmie łyżeczka. Nie mam cierpliwości żeby ona z reszta ja lubię kontrolę ile zje. Ale jakieś kawałki, jej daje żeby jadla sama. Łyżeczka jest mojaDziewczyny, dzisiaj u mnie przy snaidaniu znowu slabo z lyzeczka. mloda chwyta lyzeczke ale nie chce jej dawac bo laduje ja do buzi moze raz na 10razy. Reszta to rozpierdziel. I tu moje pytanie, czy pozwalacie dzieciom na to czy dajecie lyzeczke do buzi Wy i jak nie chce to nie dajecie?
Mikstura
Fanka BB :)
Ja daję, mąż nie daje, bo on chce nakarmić i nie musieć sprzątaćDziewczyny, dzisiaj u mnie przy snaidaniu znowu slabo z lyzeczka. mloda chwyta lyzeczke ale nie chce jej dawac bo laduje ja do buzi moze raz na 10razy. Reszta to rozpierdziel. I tu moje pytanie, czy pozwalacie dzieciom na to czy dajecie lyzeczke do buzi Wy i jak nie chce to nie dajecie?
Ja karmie sama. Mloda jeszcze nie luma ze lyzeczka do jedzenia. I ze sama moze. Tylko sie nią bawi. Wiec narazie ja daje łyżeczkę. Ona sama tylko chrupki, i ewentualnie wode z kubeczka. Lyzeczka dopiero za jakiś czasDziewczyny, dzisiaj u mnie przy snaidaniu znowu slabo z lyzeczka. mloda chwyta lyzeczke ale nie chce jej dawac bo laduje ja do buzi moze raz na 10razy. Reszta to rozpierdziel. I tu moje pytanie, czy pozwalacie dzieciom na to czy dajecie lyzeczke do buzi Wy i jak nie chce to nie dajecie?
marta18691
marta18691
Mojemu kawałek bułki zwyklek dałam to też takie zdziwienieJasne ze tak, moja ostatnio sprobowala drozdżówki - tak sie lipiła jak jadlam ze dalam jej kawaleczek. My tez ma chillu, wiadomo ze unikamy soli i cukru na codzien dla niej, ale jak od swieta wsunie kawalek to nic jej sie nie stanie
marta18691
I jak było na treningu?Czaje haha. Jak ja niewiele wiem
Dzisiaj pierwszy trening pole dance, cykam się
marta18691
O jeju aż tak źleKurde łaski mloda wstaje nie wiem który raz dzisiaj.... oszaleje... wkolo przekreca się na brzuch i wyje. Pospi tak 10,15 minut i placz;/ a ja juz mam dość tego ciągłego podrywania się z lozka:/
reklama
marta18691
Ja też sama karmię łyżeczka a inne rzeczy to łapka je nie lubię bajzluJa osobiście karmie łyżeczka. Nie mam cierpliwości żeby ona z reszta ja lubię kontrolę ile zje. Ale jakieś kawałki, jej daje żeby jadla sama. Łyżeczka jest moja