Ja nie liczę kalori bo nie mam czasu na to. Jem zdrowiej i słodyczy na codzień nie jem poprostu spadło mi około 6-7kg takze spokomieszczę się w stare ciuchy i ogólnie po brzuchu widzę zmianę jeszcze 7 kg i byłabym zadowolonaOgólnie to nie mam czasu na liczenie kalorii, ale unikam wszystkiego co tyczy i już ważę mniej niż przed ciążą.
67-68 jakoś, jeszcze dysza wracam na rurę więc waga spadnie.
A twoja .?
reklama
A to dopiero początek jak katarekWłaśnie zamowilam mlodej kolejne 6 książeczek bo te które mam znam na pamięć;D takze kolekcja się powiększa. Za chwile trzeba kupić szafkę do pokoju na te klamoty ;p
G
gość _199
Gość
O kurde to nieźle !! Ja chyba ,3-4 schudłam zaledwie.Ja nie liczę kalori bo nie mam czasu na to. Jem zdrowiej i słodyczy na codzień nie jem poprostu spadło mi około 6-7kg takze spokomieszczę się w stare ciuchy i ogólnie po brzuchu widzę zmianę jeszcze 7 kg i byłabym zadowolona
To u mnie jest ubezpieczenie dla chętnych 40 zl, 50 zl artykuły papiernicze (za semestr) i co miesiąc płacimy składkę po 25 złKomitet 150 *2
Wyprawka 100zl i 100zl karty pracy na rok jeszcze u Kingi nie zapłaciłam wszystkiego nie miałam przy sobie tyle kasy jeszcze ubezpieczenia muszę wykupić
Ja mialam więcej kg mój mąż tez ladnie zleciał bo około 10 kg, ale on na rower chodzi w weekendy sobie odpuszczamy bo najczęściej jakas impreza jest dzis np zamiast obiadu zjadlismy pizzeO kurde to nieźle !! Ja chyba ,3-4 schudłam zaledwie.
Mikstura
Fanka BB :)
A jakie kupiłaś?Właśnie zamowilam mlodej kolejne 6 książeczek bo te które mam znam na pamięć;D takze kolekcja się powiększa. Za chwile trzeba kupić szafkę do pokoju na te klamoty ;p
marta18691
Fanka BB :)
Ta Skalska 25zl to na co idzie?we wrześniu zawsze największy koszty do przedszkolaTo u mnie jest ubezpieczenie dla chętnych 40 zl, 50 zl artykuły papiernicze (za semestr) i co miesiąc płacimy składkę po 25 zł
Katar narazie ok, zaczął się kaszel bo splywa. Daje mlodej czas do jutra do wieczora na poprawę;D inhaluje, aromactiv zakupiony, materac podniesiony w łóżeczku;p napewno jest lepiej jak wczorajA to dopiero początek jak katarek
Ja kupuje książeczki takie jak te ze zdjecia. Mloda uwielbia jak jej czytamy. Są dosyć krótkie wiec sie narazie nie nudzi, kolorowe obrazki i fajne rymy. Wiec u nas młoda je uwielbia. Mamy już słonia trabalskiego, lokomotywę, zosie samosoe, rzepkę i okulary. A dzisiaj zamowilam zoo, kaczkę dziwaczkę, Paweł i Gaweł, sroka i ser. I jeszcze kilka innych...A jakie kupiłaś?
Mam kilka dłuższych bajek ale narazie soe niecierpliwi a te są naprawdę fajne na wieczorne czytanie ka jestem bardzo zadowolona z nich. Zamawiam bezpośrednio z wydawnictwa wiec wychodzą po 3zl, 6zl. Dzis za 8 książeczek zapłaciłam 36zl ;D z przesyłką.
Załączniki
reklama
Ja ostatnio czytałam małemu "Kaczkę dziwaczkę" z neta Mam taką wielką księgę z bajkami na dobranoc to młody się na razie tym nie interesuje, ale lubi jak mu Pucia czytam, więc jeszcze 2 dokupiłam tyle, że u nas czytanie rzadko, bo wieczorem sam (z tetrą na buzi zazwyczaj) zasypia.Ja kupuje książeczki takie jak te ze zdjecia. Mloda uwielbia jak jej czytamy. Są dosyć krótkie wiec sie narazie nie nudzi, kolorowe obrazki i fajne rymy. Wiec u nas młoda je uwielbia. Mamy już słonia trabalskiego, lokomotywę, zosie samosoe, rzepkę i okulary. A dzisiaj zamowilam zoo, kaczkę dziwaczkę, Paweł i Gaweł, sroka i ser. I jeszcze kilka innych...
Mam kilka dłuższych bajek ale narazie soe niecierpliwi a te są naprawdę fajne na wieczorne czytanie ka jestem bardzo zadowolona z nich. Zamawiam bezpośrednio z wydawnictwa wiec wychodzą po 3zl, 6zl. Dzis za 8 książeczek zapłaciłam 36zl ;D z przesyłką.