reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Słoiki były nowe, q zakrętki myłam, wszystko się pięknie zassalo 😭😭
Tyle z bycie perfekcyjną mamą 🤬🤬🤬🤬
Spoko. Ja dzisiaj ubrałam młodego śliczne białe ubranko, patrzę 5 min później a tam plama z kupy. To poszłam na górę przebrać. A jak go przebierałam to mi na dole w mikrofali wybuchnęlo jajko 😂😂😂 bo da się ugotować tylko trzeba pilnować. I nie dość że cała mikro w jajku w środku to jeszcze waliło jajem w calej chalupie

Jak przygotowywałaś ?
Marchewka, pietruszka,ziemniaczek w kosteczkę. Zagotowane. Do tego troche kalafiorka. Ugotowane do miękkiego. Potem w blender. Troche maselka i zblendowane na papkę. Mloda jadla az sie trzęsła. Ale zrobilam bez mięsa na pierwszy raz i chyba się nie najadla bo musiało wjechać mleko;D

Marchewka, pietruszka,ziemniaczek w kosteczkę. Zagotowane. Do tego troche kalafiorka. Ugotowane do miękkiego. Potem w blender. Troche maselka i zblendowane na papkę. Mloda jadla az sie trzęsła. Ale zrobilam bez mięsa na pierwszy raz i chyba się nie najadla bo musiało wjechać mleko;D
Mój w ogóle nie chcę jesc 🤣myślałam że robisz inaczej niż ja, ale tak samo, więc to nie w sposobie tkwi jego niechęć.

Mój w ogóle nie chcę jesc 🤣myślałam że robisz inaczej niż ja, ale tak samo, więc to nie w sposobie tkwi jego niechęć.
No ale w sumie do 1rz te wszystkie jedzonka mają być na zasadzie próbowania itp. A nie jako posiłki. Przy kp to w ogóle najlepiej podawać jedzenie po 30 minutach od karmienia, a wtedy dziecko wiadomo nie jest raczej głodne. Więc na początku to normalne u niektórych dzieci, że nie chcą jeść

No ale w sumie do 1rz te wszystkie jedzonka mają być na zasadzie próbowania itp. A nie jako posiłki. Przy kp to w ogóle najlepiej podawać jedzenie po 30 minutach od karmienia, a wtedy dziecko wiadomo nie jest raczej głodne. Więc na początku to normalne u niektórych dzieci, że nie chcą jeść
Alek jest zawsze 30 minut po karmieniu, chyba że śpi 🤣🤣🤣

Może jeszcze daj mi czas ? Moze nie jest gotowy
Arbuza natomiast odgryzł bardzo chętnie 🙈

reklama
Ma ktoras z was śpiworek z pepco? Nie chce inwestować w drogi bk nie wiem czy się sprawdzi. A zaczyna się robić zimno i mloda sie wkolo rozkopuje.

Do góry