reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ja bym chciala taki rytm, ale u nas nie ma opcji by jakikolwiek dzień wyglądał tak samo. Dzisiaj np. w ogóle nie dostał niczego do jedzenia poza cyckiem. Jestem okropną matką 😔
Spokojnie. U mnie mlpda teraz 4 dni nie dostawala nic poza mlekiem bo byliśmy nad morzem i poprostu mi się nie chciało. I nie bylo na to czasu ;p ale juz wrocilismy do domu i chce zacząć jq przyzwyczajać do zupek itp

Spokojnie. U mnie mlpda teraz 4 dni nie dostawala nic poza mlekiem bo byliśmy nad morzem i poprostu mi się nie chciało. I nie bylo na to czasu ;p ale juz wrocilismy do domu i chce zacząć jq przyzwyczajać do zupek itp
Ja też od wtorku dopiero systematycznie podaje. 😂 Brakuje mi cierpliwości jakos do tego karmienia, ale wiem że musi się uczyć. Takze wzielam się w garść 😂

Ja też od wtorku dopiero systematycznie podaje. 😂 Brakuje mi cierpliwości jakos do tego karmienia, ale wiem że musi się uczyć. Takze wzielam się w garść 😂
Otóż to. Czas zgarnąć tylek do galopu zeby się towarzystwo nauczyło;p bo ja jiz czekam na etap az mloda bedzie jadla wszystko to co my:D dlatego od jutra dzialam ;p

Ja bym chciala taki rytm, ale u nas nie ma opcji by jakikolwiek dzień wyglądał tak samo. Dzisiaj np. w ogóle nie dostał niczego do jedzenia poza cyckiem. Jestem okropną matką 😔
Ja czekam aż siądzie sam żeby zacząć blw. A teraz to czasami mu coś dam na spróbowanie łyżeczka

reklama
ja odpuszczam blw. za bardzo brzydzi mnie brud i syf, wole go kaarmić lyzeczką i co chwile wycierać ;D
Ja bardziej na to blw stawiam że względu na młodego, papki mu nie przechodzą jakoś specjalnie, a kawałki już tak i sobie ciumka i gryzie. No ale póki nie mogę go posadzić to lipa... Jeszcze będę rozmawiać z fizjo pod koniec sierpnia

Do góry