Michalina_25
Fanka BB :)
takiego miejsca to tylko pozazdrościć!!Ja czekam aż maz wróci i rozpali tu w kominku bo zamarznę![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
takiego miejsca to tylko pozazdrościć!!Ja czekam aż maz wróci i rozpali tu w kominku bo zamarznę![]()
Kombinezon i śpiworekA co do zimy ;D co kupujecie maluchom na zimę? Kurte kombinezon ? Kombinezon do wozka ? Co się najlepiej sprawdza?
No u nas dziś było ciepłou nas 20 i sloneczko co jakis czas. Pogoda idealna![]()
i jaka fajna ta koerownica na 3 zdj co to za firma?A ja dostałam zabawki![]()
A niewiem nawet leży u góry w pokoju ale napewno z Fischer Price znajdziesz podobne lub z innej firmyi jaka fajna ta koerownica na 3 zdj co to za firma?
Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej, bo idziemy na weseleZimno jak nie wiem. Mloda dzis dlugi rękaw i długie galoty. Zla jak nie wiem bo ciepło ubrana. Deszcz cały dzień leje ze nosa za drzwi nie idzie wystawić... czekamy na powrót słonka
Ja wczoraj wyszłam na krótki spacer w lekki deszczyk, ale dzisiaj to faktycznie ciągle leje i nie ma jakJa juz się martwię jal to będzie wlasnie jesienią. Mloda dwa dni nie wychodzi ma dłuższy spacer bo leje u nas i szczerze to ona już jobla dostaje ija z nia ;p wiec nie chce myśleć jak to będzie jesienią gdzie wszystko jq będzie interesowało a na dworze będzie lalo i będziemy siedzieć ciagle w domu;p