reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Mój uwielbia na spacerach się do Felka szmatki się przytulać
Dziewczyny kupiłam młodej misia przytulanke DouDou z Whisbear. Mąż stwierdził że znów wymyślam. Chodziłam z nią pół dnia pod koszulką jak głupia żeby przeszła moim zapachem :D i wiecie co ? Młoda śpi z nią już 2.5h bez pobudki i bez bujania:D nie wiem czy to zbieg okoliczności czy faktycznie czuje się bezpieczniej. Będę testować.

reklama
Aleksander jest bardzo uniwersalnym imieniem, wg mnie pasuje do większości nazwisk, więc fajnie :D
Moje imię za to do wielu nazwisk nie pasuje i do nazwiska faceta to już w ogóle 🙈 a z drugiej strony nasz Filip ma nazwisko po tacie i fajnie pasuje, a do mojego już w ogóle bo się zlewa :D
Do mojego nazwiska Cezary też nie pasuje, ale Beata do nazwiska chłopaków pasuje jak do mojego nazwiska także czekam 😆

W ogóle wiocha jak nie wiem. Tak mi się ciężko ten mój wózek prowadziło i myślałam, że coś się zdupilo w nim i się już pogodziłam, pchałam go jakby jutra nie było na zakrętach, takie wielkie te zakręty robiłam, że ledwo się mijałam z innymi ludźmi 🤣 A teraz na spacerze odkryłam, że jedno koło przednie było zablokowane do jazdy na prosto 🤦🤦🤦🤦 i jak odblokowałam to już ładnie jeździ....... 🤦
Ja na początku raz też miałam taką akcję, ale oba przednie koła miałam zablokowane, więc od razu ogarnęłam, że coś jest nie tak, bo w ogóle nie szło skręcić, tylko nie mogłam tego odblokować, a to trzeba było siłą 😂 tak samo hamulec dzisiaj za lekko robiłam w tym nowym stelażu i już chciałam reklamować, ale w końcu poszło, chociaż w klapkach łatwo nie było 🙈

A to nawet nie wiedziałam, że jest jakaś inną szczepionka. Ja płatne tylko 5 w 1 robię i meningokoki będę robić we wrześniu pierwszą dawkę. Trochę żałuję, że pneumokoków nie wzięłam, ale za późno wyczytałam tutaj, że ta na NFZ lipna, nie chroni przed wszystkimi szczepami, pediatra nic nie mówiła.
No ja robie 6 w 1 Infanrix Hexa, Prevenar 13 na pneumokoki, Rotarix na Rotawirusy i tez bede robic meningokoki, ale zdecydowanie pozniej bo my mamy wszystko przesuniete przez zoltaczke, anemie i napiecie. Ale wszystko platne🙈

No ja robie 6 w 1 Infanrix Hexa, Prevenar 13 na pneumokoki, Rotarix na Rotawirusy i tez bede robic meningokoki, ale zdecydowanie pozniej bo my mamy wszystko przesuniete przez zoltaczke, anemie i napiecie. Ale wszystko platne🙈
Ja tylko płatnego nie robiłam rotawirusa, analizowałam i to to samo na te same szczepy takze odpuściłam płatne. A co do meningokokow się zastanawiam. Starszej nie szczepiłam

U mnie dzos kolejny dzień z rzędu pobudki co godzina... nie wiem czy to kolejny regres snu ale jeszcze teoche i zwariuje ;/

reklama
Do góry