Brrrownie
Fanka BB :)
Ja też zazdroszczę latania bez cyckonosza. Moje piersi już dawno przegrały walkę z grawitacją, a gdzie jeszcze jakbym je puściła luz pasJa robię. Nie neguję jeśli ktoś ma inne zdanie. Jego dziecko, jego sprawa.
Sylwia trzymam kciuki. Przytulam wirtualnie [emoji8]
Żeby używać detektora tętna, to trzeba mieć pojęcie o prawidłowościach ASP. Wartości, brzmienie, odróżnić bicie serduszka od szumów pępowiny, bicia serca matki itp. Przeważnie można się tylko niepotrzebnie zdenerwować.
Zazdroszcze dziewczyny możliwości chodzenia bez stanika. Przy moim rozmiarze, to niewykonalne [emoji6] mimo to warto zainwestować i dobry staik. Przy dobrze dopasowanym odpoczywa kręgosłup, a u ciężarnych i tak jest mega obciążony. Też nie wierzyłam w takie bajery, dopóki nie przerobiłam tego na sobie.
Ja polecam firmę ALLES. Można zamówić przez internet (pod warunkiem, że masz świadomość swojego rozmiaru). Na allegro wypadają bardzo korzystnie cenowo. Do karmienia bardzo polecam ALLES MAMA. Noszą i "zużywają" się rewelacyjnie zauważyłam ostatnio że jestem 2 lata po porodzie a jeden egzemplarz dalej noszę [emoji23]A z jakiej firmy sa dobre te staniki?[emoji16]