Melduję się po fryzjerze, tak nie do końca jestem zadowolona, myślałam o trochę innym cieniowaniu i krótszych pasmach z przodu, ale trafić na fryzjerkę, która rozumie o co Ci chodzi to jak trafić szóstkę
reklama
Piekniepowiem Ci, że ja sądzę że fryzjerki do końca nie wiedzą jak im wyjdzie fryzura raz im wyjdzie a raz nieMelduję się po fryzjerze, tak nie do końca jestem zadowolona, myślałam o trochę innym cieniowaniu i krótszych pasmach z przodu, ale trafić na fryzjerkę, która rozumie o co Ci chodzi to jak trafić szóstkę
zgredzus
Fanka BB :)
Chyba nawet ciężej [emoji23]
Ale super wyglądasz [emoji3]
Ale super wyglądasz [emoji3]
Melduję się po fryzjerze, tak nie do końca jestem zadowolona, myślałam o trochę innym cieniowaniu i krótszych pasmach z przodu, ale trafić na fryzjerkę, która rozumie o co Ci chodzi to jak trafić szóstkę [emoji23]
marta18691
Jakos nie widzę tego cieniowania niewiem albo ślepa jestemMelduję się po fryzjerze, tak nie do końca jestem zadowolona, myślałam o trochę innym cieniowaniu i krótszych pasmach z przodu, ale trafić na fryzjerkę, która rozumie o co Ci chodzi to jak trafić szóstkę
Haha dokładnie jeszcze jak tylko końcówki podcinam to jest ok, a zawsze jak rzucam hasło "cieniowanie" to nawet nie słucha o co konkretnie mi chodzi, tylko robi swoją wizję zamiast dopytaćPiekniepowiem Ci, że ja sądzę że fryzjerki do końca nie wiedzą jak im wyjdzie fryzura raz im wyjdzie a raz nie
marta18691
No to lobuziaraZostawiłam Hanie na środku maty, poszlam przedpokój ogarnąć. A ona leży sobie tak
Bo to jest tylko na dole pocieniowane, a miało być na całości, ale też nie tak chamsko widoczneJakos nie widzę tego cieniowania niewiem albo ślepa jestem
marta18691
Bo to jest tylko na dole pocieniowane, a miało być na całości, ale też nie tak chamsko widoczne
reklama
zgredzus
U nas to samo
Zostawiłam Hanie na środku maty, poszlam przedpokój ogarnąć. A ona leży sobie tak [emoji23][emoji23]