Trochę mu się wycierają, ale jak u mnie na głowie, włosów wciąż pełnoPiękne ma loczki, to prawda. A nic mu się nie wycieraja? U nas dalej z tyłu łysy placek
reklama
nie ale dostałam z wózkiemWierzycie w te uroki?
potem się dowiedziałam co to znaczy
a teraz i tak nie zawieszę bo napięcie a po drugie mały wszystkie co wpadnie do ręki to do buzi
kupiłam takie plastry na meszki komary itd przykleiłam przy stopach na wózku ja patrzę a on już w rękach ma i do buzi
nie wiem co to będzie jak zacznie raczkować chyba z chaty wszystko wywalę
marta18691
Fanka BB :)
Powiem Ci moja Kinga ma jeszcze ciemieniuche gdzieniegdzie no to wogole nie chciało schodzić mały też ma i będę musiała zaś zacząć to znowu robicywłaśnie się zastanawiam to przez ciemieniuche czy może te olejki na nią
no niby do 2 r.ż może tak być ale co potem?
marta18691
To będziesz z mopem w ręku i przed nim czyściła podłogę żeby nic nie wziąłnie ale dostałam z wózkiem
potem się dowiedziałam co to znaczy
a teraz i tak nie zawieszę bo napięcie a po drugie mały wszystkie co wpadnie do ręki to do buzi
kupiłam takie plastry na meszki komary itd przykleiłam przy stopach na wózku ja patrzę a on już w rękach ma i do buzi
nie wiem co to będzie jak zacznie raczkować chyba z chaty wszystko wywalę
zgredzus
Nie, ja tak wózek po rodzinie odkupiłam i w sumie podobała mi się to została [emoji23]
Wierzycie w te uroki?
Ja tam trochę wierzę. Moja wredna ciotka jak widziala Hanie na drugi dzień taka maruda!!! Masakra!Nie, ja tak wózek po rodzinie odkupiłam i w sumie podobała mi się to została [emoji23]
zgredzus
Ja to tylko boję się siebie i swojej babci bo z nas to takie czarownice [emoji23][emoji23][emoji23]
Pokaż efekty [emoji3] Jak Hania dała radę ?
Pokaż efekty [emoji3] Jak Hania dała radę ?
Ja tam trochę wierzę. Moja wredna ciotka jak widziala Hanie na drugi dzień taka maruda!!! Masakra! [emoji23]
marta18691
SuperUdało się ścięłam z 10 cm masakra! Hania przy suszeniu zasnela wytrzymala 3.5 h !!
reklama
Maluszek001
Jakie te nasze dzieci były maluśkie! aż miło popatrzećZdjęcie z pierwszego spaceru