reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny ja też nie daje rady w te upały... U nas taka duchota że nie idzie oddychać a w dodatku słońce świeci. Nie da się wyjść na spacer. Czekam na tą burze i deszcz bo u nas ani widu ani słychu. Na szczęście mała śpi w nocy dobrze mimo że jest duchota, za to ja budzę się co 2 godziny 😂.

reklama
A u nas miało padać, poszliśmy na spacer, coś tam kropnęło raz i dalej sucho, ale dzisiaj nie ma upału, ani nawet słońca, więc deszcz niepotrzebny ☺️ ja się dziś w końcu umówiłam do fryzjera, oczywiście urlop ma w lipcu, a na przyszły tydzień ostatni termin miała 🙈
Ja idę jutro na 9 do fryzjera. Robie sie na platynę 😂

Masakra ta pogoda. Rano ciemno było, lało że nic nie było widać, już znowu duchota i nie ma czym oddychać 😭 Ida spać nie może w taką pogodę, o 6 wstała, jestem dętka dziś. Leżymy i czytamy cały dzień🤣 Jedyne co to naleśniki zrobiłam dla starszej córki i nic więcej z siebie nie wykrzesam.
U nas 30stopni w domu więc tragedia 🙈

reklama
To bym włosy w worku wyniosła. Zła jestem bo po kilku próbach pojęcia do fryzjera u siebie w mieście zawsze wracałam do fryzjerki w mieście rodzinnym, czyli 220 km. A teraz przy Małym i rzadszych wizytach trochę głupio, żebym jeszcze na 3h zniknęła jak jedziemy co 3 miesiące na 2 dni, ale tak fryzjerka zawsze doradziła nigdy rozjaśniaczy nie proponowała, a zawsze byłam zadowolona. A tu teraz już testuje kolejnego i znowu usłyszałam, że bez niego to mało co wyjdzie. A moje włosy strasznie go nie lubią. Więc jestem ciekawa co wyjdzie...
Ja idę jutro na 9 do fryzjera. Robie sie na platynę [emoji23]

Do góry