U nas też duszno, 26 stopni w mieszkaniu, na szczęście mały nie ma problemu z zaśnięciem. Dzisiaj w body z długim będzie spał , mieliśmy mu założyć piżamkę z krótkim, ale tak nam dał do wiwatu, że dostał to co było pod ręką byle szybko go nakarmić... Chyba jednak te 150ml to za mało, jak ulewał po 180ml tak ulewa nadal, czyli to nie przez za duża porcję.Dziewczyny help !Jak radzicie sobie z maluchami w taki upał ? chodzi mi o wieczorne usypianie ?
U nas duchota od dwóch dni że wytrzymać nie idzie. Młoda śpi na krótki rękawek, gołe nogi. Ale jest wieczorem tak nieznośna i tak się poci że tragedia. Maruda nie z tej ziemi
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Byłaś u pediatry te ulewanie nie jest normalne jak cały czas mu się to zdarzaU nas też duszno, 26 stopni w mieszkaniu, na szczęście mały nie ma problemu z zaśnięciem. Dzisiaj w body z długim będzie spał , mieliśmy mu założyć piżamkę z krótkim, ale tak nam dał do wiwatu, że dostał to co było pod ręką byle szybko go nakarmić... Chyba jednak te 150ml to za mało, jak ulewał po 180ml tak ulewa nadal, czyli to nie przez za duża porcję.
Jaki dorosłyMój awanturnik udaje grzecznego choleryk po matce jak nic jak się dzisiaj wpół drogi rozbudził to ryczał już do końca
rosenberg
U nas wieczorem młody w ogóle nie ulewa, o dziwo dzisiaj po karmieniu i odbiciu nawet leżał sam w łóżeczku sporo i nie ulał w ogóle tak normalnie jak leży to zawsze coś mu się tam chlupnie, chyba że zaśnie od razu no to nie. Ale pewnie to tylko taki wyjątkowy dzień i jutro wszystko wróci do normyU nas też duszno, 26 stopni w mieszkaniu, na szczęście mały nie ma problemu z zaśnięciem. Dzisiaj w body z długim będzie spał , mieliśmy mu założyć piżamkę z krótkim, ale tak nam dał do wiwatu, że dostał to co było pod ręką byle szybko go nakarmić... Chyba jednak te 150ml to za mało, jak ulewał po 180ml tak ulewa nadal, czyli to nie przez za duża porcję.
G
gość _199
Gość
Odbijasz go po karmieniu??U nas też duszno, 26 stopni w mieszkaniu, na szczęście mały nie ma problemu z zaśnięciem. Dzisiaj w body z długim będzie spał , mieliśmy mu założyć piżamkę z krótkim, ale tak nam dał do wiwatu, że dostał to co było pod ręką byle szybko go nakarmić... Chyba jednak te 150ml to za mało, jak ulewał po 180ml tak ulewa nadal, czyli to nie przez za duża porcję.
rosenberg
Dzieci do 1 roku życia mogą ulewac, jeśli przybierają na wadze i nie wpływa to na jakość ich życia to jest to normalneByłaś u pediatry te ulewanie nie jest normalne jak cały czas mu się to zdarza
Moja hanka tez lyse kółeczko każdy chce macać bo takie mięciutkieNaszemu też się taki wytarty placek z tyłu głowy zrobił, ciągle z niego ciśniemy
Moja też ulewa, i jakoś specjalnie tym się nie przejmuje. Tylko, że chodze ciagle ja obrzyganaU nas wieczorem młody w ogóle nie ulewa, o dziwo dzisiaj po karmieniu i odbiciu nawet leżał sam w łóżeczku sporo i nie ulał w ogóle tak normalnie jak leży to zawsze coś mu się tam chlupnie, chyba że zaśnie od razu no to nie. Ale pewnie to tylko taki wyjątkowy dzień i jutro wszystko wróci do normy
reklama
rosenberg
No my też już przestaliśmy, tylko z młodego się śmiejemy ciągle że cały znowu umoczonyMoja też ulewa, i jakoś specjalnie tym się nie przejmuje. Tylko, że chodze ciagle ja obrzygana