reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Też je znalazłam. W piątek nam konsultacje z babeczka od chustonoszenia to się zapytam.
Ja pytalam swoja kobiete od chust to powiedziala ze zadne hybrydowe ani ergonomiczne zanim dziecko nie zacznie siadac. Ale szczerze ... jak tak czasem widze jak mam ja w chuscie krzywo opatuloną 😅 bo przeciez to sie czasami tak kreci... to sama sie zastanawiam...

Ja pytalam swoja kobiete od chust to powiedziala ze zadne hybrydowe ani ergonomiczne zanim dziecko nie zacznie siadac. Ale szczerze ... jak tak czasem widze jak mam ja w chuscie krzywo opatuloną 😅 bo przeciez to sie czasami tak kreci... to sama sie zastanawiam...
Ja właśnie wczoraj na insta oglądałam kobitkę, która jest doradcą i ona mówiła, że jak dziecko siedzi no to spoko, może kupić jakie tam się chce, a jak nie to, że lepiej z doradcą, żeby chociaż pierwszy raz pokazał. Także pewnie ile osób, tyle opinii. Ja napisałam do kobitki, która u mnie była co myśli o tym nosidle😁

Aaa bo tez sie biore za kuchnie niedługo. I jestem ciekawa ile za kuchnie w ikea.
My zaczynamy wykańczać cała chatę w czerwcu 🙈 w sumie połowę bo resztę będziemy robić później. W Ikei mają spoko rozwiązania i w ogóle fajne te kuchnie, chociaż mi się bardziej podobała Castorama 🤷 jak nie zapomnę to dam znać ile nam wyszło jak tylko zrobią projekt 😁

dziewczyny czy wasze maleństwa też tak mają mój załapał że dolną wargę ma i teraz namiętnie ja ssie 🤪 podobno to zwiastun że zęby wychodzą 😱 to chyba za wcześnie?

Aaa bo tez sie biore za kuchnie niedługo. I jestem ciekawa ile za kuchnie w ikea.
Ja też właśnie będę ogarniać kuchnie i w sumie to cały dom urządzać aż się boje co to będzie 😱 w Ikei się będę umawiać na projekt za jakieś 2 tyg. A w Castoramie w tą sobotę mamy spotkanie więc dam znać ile wyjdzie. Chociaż nie wiem jak wygląda jakość mebli z casto. A stolarz nam wycenił na 18 tys. oczywiście bez sprzętów. Liczę że w sklepie będzie trochę taniej🤔

Ja też właśnie będę ogarniać kuchnie i w sumie to cały dom urządzać aż się boje co to będzie 😱 w Ikei się będę umawiać na projekt za jakieś 2 tyg. A w Castoramie w tą sobotę mamy spotkanie więc dam znać ile wyjdzie. Chociaż nie wiem jak wygląda jakość mebli z casto. A stolarz nam wycenił na 18 tys. oczywiście bez sprzętów. Liczę że w sklepie będzie trochę taniej🤔
Mi stolarz wycenił 12 tysięcy, dużej kuchni nie mam. I właśnie też musimy jechać do ikea bo mi się podoba. A castoramie jakos nie ufam 😂

Dziewczynu ktore rodzily sn i mialy nacinane krocze - czy odczuwanie dyskomfort w tej okolicy ? Nie chodzi mi o wspolzycie tylko o normalne funkcjonowanie, mycie, chodzenie w spodniach itp...

reklama
Do góry