reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

❤️❤️❤️ Cudownie! Ale się cieszę 😁 gratulacje!! Jak się wkrecisz to już z górki, ona jest trochę uzależniająca, teraz chciałam zacząć znowu treningi z ciężarami i jakoś nie mogę i ciągle do niej wracam 🙈
Jestem w szoku że zrobiłam cały trening 🤣
Chociaż nie umiem u niej znaleźć typowego cardio które trwa z pół godziny, no i muszę omijać ćwiczenia na brzuch ;/

reklama
Spróbuj wymienić butelke. Avent ma dosyć twarde smoki i może małemu nie podeszlo.... spróbuj z lovi albo tomme tippee one mają bardziej miekki silikon. I może faktycznie niech nakarmi tatuś najpierw. U mnie mala byla przestawiana na butelke niestety po 3 tygodniach i tez pierwsz dni to była ciągła wojna o cyckq jak ja ją brałam.
Dzięki za radę :) kupię nową butelkę i będziemy próbować

Moje piersiowe dziecię właśnie przespało 8h ciągiem 😮 i spaloby dłużej, ale obudziłam się cała w mleku, więc go wzięłam na karmienie 🙈
Moje co prawda nie piersiowe, ale zaraz stuknie mu 10h jak śpi, ja wstałam, a ten dalej śpi i nie wygląda jakby się miał zaraz obudzić🙈 ale oddycha 😁

Dziewczynu co zakładacie na chrzciny do swoich dzieci ?
Pytam z ciekawości bo ja sobie upatrzylam kilka sukienek ale oczywiście zostałam juz znegowana przez mame i tesciowa. I słyszę tylko teksty " ta nie bo za elegancka" " ta nie bo za zwyczajna " " biala nie bo to dziecko idzie do chrztu a jie ty " " ta nie bo wygląda jak na niedziele do kościoła " " musisz wyglądać jak poważna matka a nie jak młodzież " a mnie juz szlag trafia i za chwile chyba wprost powiem co mysle....

Pytam z ciekawości bo ja sobie upatrzylam kilka sukienek ale oczywiście zostałam juz znegowana przez mame i tesciowa. I słyszę tylko teksty " ta nie bo za elegancka" " ta nie bo za zwyczajna " " biala nie bo to dziecko idzie do chrztu a jie ty " " ta nie bo wygląda jak na niedziele do kościoła " " musisz wyglądać jak poważna matka a nie jak młodzież " a mnie juz szlag trafia i za chwile chyba wprost powiem co mysle....
Ja byłam w takiej :) bardzo wygodna i ma zameczki, żeby można było szybko nakarmić maleństwo
Screenshot_20210514-095654_Chrome.jpg

Niewiem jak by mi sie ktos wtracal to bym powiedziala ze to moje cialo i koge ubrac co mi sie podoba ja kupilam sobie 2sukienki na komunie i pewnie na chrzciny bym je tez zalozyla😊

ojej nie przejmuj się, ja pójde może i nawet w trampkach, w nosie mam zdanie innych, na szczęście nikt się nie wtrąca w to jak wyglądam, czy się ubieram.

reklama
Mierzona na szybko 😅

Załączniki

• received_3976981572340841.jpeg
    received_3976981572340841.jpeg
    631 KB · Wyświetleń: 78
Do góry