reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Nie jadłam czekolady/kakao od kilku dni i młody przestał wiecznie urzygiwac 🤔🤔🤔 nawet mało co mu się dzisiaj ulewa... Tylko nie wiem czy to po prostu magiczne dojrzewanie bo dzisiaj kończy 3 miesiące czy faktycznie ma to związek z kakao. Będę testować za tydzień 🤭

reklama
U nas dzis tez 2 dawka rota i szczepienie.... mala wogole nie vhciala tego pic w porównaniu do pierwszej dawki;D ale nam doktor kazala iść na dlugi spacer po szczepieniu. Chociaz ja wole zostać w domu bo narazie za goraco jest
Mój też tak płakały na 2 dawce rota, że jak na żółtaczkę go zaszczepiła to nawet się nie zorientował, bo tak płakał po tym piciu 🤣🤣

Dziewczyy wychodzilyscie na dwor tego samego dnia co maluchy mial szczepienie ?
Niby lekarz nie mowil ze nie można ale jakoś mam takie opory ze tk nie najlepszy pomysł iść dzis na spacer. Ale z drugiej strony taka ładna pogoda ze aż szkoda nie skorzystać;/
Jak to jest z tymi szczepionkami i spacerami. Cos wasi pediatry mówili?

Dziewczyny a ja dzisiaj w koncu wybralam sie do fryzjera i czuje sie jak nowonarodzona ❤️❤️❤️ Maz pierwszy raz został sam z mala na ponad 4h i przezyli 😅
Ja też w końcu zaczęłam odciągać i mrozić mleko, mam nadzieję że już niedługo pójdę z koleżankami na bezalkoholowe piwko do jakiegoś ogródka jak otworzą ❤️ a ojciec zostanie z młodym 🙈

Dziewczyy wychodzilyscie na dwor tego samego dnia co maluchy mial szczepienie ?
Niby lekarz nie mowil ze nie można ale jakoś mam takie opory ze tk nie najlepszy pomysł iść dzis na spacer. Ale z drugiej strony taka ładna pogoda ze aż szkoda nie skorzystać;/
Jak to jest z tymi szczepionkami i spacerami. Cos wasi pediatry mówili?
Można, ja mam taka kartkę od pediatry co można a co nie wolno i pisze, żeby spokojnie iść na spacer.

Ja też w końcu zaczęłam odciągać i mrozić mleko, mam nadzieję że już niedługo pójdę z koleżankami na bezalkoholowe piwko do jakiegoś ogródka jak otworzą ❤️ a ojciec zostanie z młodym 🙈
Z tym odciaganiem to jakas masakra 😵 mi po karmieniu wychodzilo jakies 15ml 😵 z tym ze nie siedzialam jakos dlugo z laktatorem, moze max 10min... bo ile mozna karmic i odciagac 🙄

Można, ja mam taka kartkę od pediatry co można a co nie wolno i pisze, żeby spokojnie iść na spacer.
O to fajnie ze dostalas taka informacje. Jestes w stanie wkleić z tego zdjęcie? U nas żadnych takich informacji nie ma. Wogole malo się na wizytach czlowiek dowiaduje

reklama
My dzis po szczepieniu mala jutro kończy 3 miesiące i na wadze mamy 6600 !;) wskakujemy dzis w pampersy 3 bo po drzemce mala wstala z rana w okolicy gumki od pampersa:/ chyba już ma za tłuściutkie nogi do nich ;D
To u nas 3 miesiące za 6 dni, a na wadze 5600g, ale też już 3 kupiłam, 2 niby jeszcze dobre, a między 2 a 3 nie ma pewnie dużej różnicy, to lepiej, żeby miał ciut większe 😉

Do góry