My uzywamy corin de farme, mozna kupic w rossmanie. Do ciala i twarzy.Dziewczyny jakich kosmetyków dla maluchów używacie ?
Mój Ignas ma suchą skórę na buzce. Używam do kąpieli emulsji emolium. Zastanawiam się nad kremem do twarzy , możecie coś polecić
reklama
U nas 10 tydzień dopiero, jeszcze nieskończony a 68 już od dawna, nawet 74 czasem zakładam chociaż śpiochy 62 i bodziaki niektóre jeszcze też wejdą, ale większość już ciasna.Dziewczyny u nas leci 11 tydzien i wskoczyłyśmy w rozmiar 68
Ja to nawet nie wiem jakie wyniki na mój maluszek, bo nikt nie dawał nam skierowania jedynie w szpitalu miał pobierana krew na początku i wtedy wszystkie wyniki były ok. A u was anemia od początku, czy później robiliście jeszcze badania?Dziewczyny, czy ktorys Maluch ma tez problem z anemia jak my? Hemoglobina nam spada i jest obecnie 8,8, wiec dostalismy skierowanie do szpitala
Z tymi rozmiarami to zazwyczaj tak jest, że podają jakiś wiek, a nijak się to ma do rzeczywistości. Dzieci mojej siostry są drobniutkie, a noszą rozmiary o wiele większe, np. synek 5,5 roku a na 7 lat ubranka, a córeczka skrajny wcześniak 2,5 roku na 3-4 lataA ja juz sobie wmawiałam ze mala moja za duzo jje bo przecież 68 to u mnie w rodzinie dzieci nosiły kolo 4msc a u nas 2,5
U nas 9,4 więc dużo gorsza niż miesiąc temu Ale żelazo mamy już w porządku, bo ferrytyna wyszła nam 349. Więc przyczyną nie jest niedobór żelaza. Na razie dostaliśmy zestaw witamin+kwas foliowy. A we wtorek mamy usg brzuszka. A u was żelazo w normie?Dziewczyny, czy ktorys Maluch ma tez problem z anemia jak my? Hemoglobina nam spada i jest obecnie 8,8, wiec dostalismy skierowanie do szpitala
sandra0777
Fanka BB :)
Karmie mieszanie-piers i mm. Tydzien temu bylo 9,5 a teraz 8,8. Dajemy ten mocniejszy Innofer 2x0,7 ml i Lactoferyne.U nas tez anemia ale wyniki lepsze jak u ciebie. Podajemy nadal zelazo. Kurcze trzymamy za maleństwo kciuki... karmisz piersia czy mm ?
Kurcze to naprawdę lecą wyniki w dół. Daj znać co powiedzą w szpitaluKarmie mieszanie-piers i mm. Tydzien temu bylo 9,5 a teraz 8,8. Dajemy ten mocniejszy Innofer 2x0,7 ml i Lactoferyne.
MimiiMalwina
Fanka BB :)
Widzę piszecie o anemii. Mój Ignas ma 2 msc i nikt nam nie dał skierowanie na badania krwi. Wy na własną rękę takie badanie robicie?
Ja miałam skierowanie na podstawowe badania z poradni neonatologicznej, na tej wizycie co dostalam skierowanie zaraz po porodzie.Widzę piszecie o anemii. Mój Ignas ma 2 msc i nikt nam nie dał skierowanie na badania krwi. Wy na własną rękę takie badanie robicie?
reklama
Nam na pierwszej wizycie u pediatry zlecili morfologię. I wtedy już nam wyszło. A teraz musimy kontrolować. Pewnie gdyby nie te badania to nie miałabym pojęcia że coś jest nie tak. Ale u nas pediatra jest bardzo skrupulatna jeśli chodzi o badania.Widzę piszecie o anemii. Mój Ignas ma 2 msc i nikt nam nie dał skierowanie na badania krwi. Wy na własną rękę takie badanie robicie?