reklama
Natalia0221
Zaciekawiona BB
Dziewczyny, te które jesteście juz na zwolnieniu? Czy lekarze bez problemu wystawili Wam L4?
Ja z tego stresu zapomniałam zapytać ale następna wizytę mam 30 lipca może nie będzie za późno. Podczas badania usg na poczatku nie było widać nawet pęcherzyka i stres pytania -maleństwo schowalo się, ale doktor je wypatrzył i okazało się wszystko ok.Edyta tak się bałyśmy i niepotrzebnie a teraz jeszcze trzeba przetrwać badania prenatalne, wizytę mam już wyznaczoną na początku sierpnia
Mnie się pytał czy chce że względu na wiek i wirusa, ale narazie się wstrzymałam. Choć dzisiaj mnie mdli cały dzień i biegam siku co chwilę, nie wiem czy nie skończy sięDziewczyny, te które jesteście juz na zwolnieniu? Czy lekarze bez problemu wystawili Wam L4?
Katarzyna 1987
Fanka BB :)
Ja jestem od 6 tygodnia na L4 po pierwsze ze miałam ciągle plemienia oraz ze względu na permanentne zmęczenie. Lekarz sam mi zaproponował.
Ja na razie nie idę na zwolnienie, ale Pani dr pytała czy chce. Póki wszystko dobrze spróbuję pracować.Dziewczyny, te które jesteście juz na zwolnieniu? Czy lekarze bez problemu wystawili Wam L4?
Mi zaproponował już na pierwszej wizycie, ale powiedział, że to ja decyduję |
Brrrownie
Fanka BB :)
No nie wpadłabym na to. Znaczy się staram się nie uciskać brzucha, wiadomo. Ale nie pomyślała bym, że to może mieć aż taki wpływ. Wydawało mi się że raczej tak nas natura skonstruowała, że takie drobnostki nie szkodzą [emoji50]Ważne też żeby nosic luźne spodnie. Na to mi zwróciła uwagę lekarka jak miałam krwiaka. Niby oczywiste ale nie zawsze...
Skąd ja to znam. U mnie zawsze problem z pobraniem krwi. Teraz wybieram się w poniedziałek na badania, wizyta w następną środęByłam dziś na badaniach. Panie nie mogły pobrać krwi. Wbijały się w sumie 5 razy. Ale się udało. . Dziś mam lepszy dzień. Na razie mniej mdłości. A jak Wasze samopoczucie?
Ja też dzisiaj czułam się naprawdę dobrze. Pewnie kwestia tego że było 19 stopni a nie 29
Ja od razu dostałam skierowanie od swojego dr ,ale na spokojnie mamy czas, bo prenatalne wykonuje się między 11 a 14 tc no i jest refundowane w ramach rządowego projektu. Nie ukrywam, że to też będzie dla mnie stes , bo jeszcze takich badań nie robiłam.Ja z tego stresu zapomniałam zapytać ale następna wizytę mam 30 lipca może nie będzie za późno. Podczas badania usg na poczatku nie było widać nawet pęcherzyka i stres pytania -maleństwo schowalo się, ale doktor je wypatrzył i okazało się wszystko ok.
reklama
Jeśli bardzo źle się czujesz to lekarz nie powinien robić problemu. U mnie też nie jest za dobrze z tymi mdłościami, zmęczeniem a jak są takie wahania temperatury i ciśnienia to głowa mi pęka.Dziewczyny, te które jesteście juz na zwolnieniu? Czy lekarze bez problemu wystawili Wam L4?
W piątek znowu powrót upału i ma być burzowo nie wiem czy dam radę w pracy. Jeśli to się nie zmieni to pójdę na L4