reklama
kwiatek250
Fanka BB :)
Ciepłym kocykiem dodatkowo opatulić lub dwoma???Dziewczyny pomocy. Mam dylemat. Porod na dniach a ja się nie spodziewałam ze przyjdą takie mrozy. Mam dla małej dosyć lekki pluszowy kombinezon i sie zastanawiam czy nie ogarnąć na szybko czegoś naprawde grubego. Jak uważacie?
KarolinaAnna.K
Ja też mam tylko taki pluszowy, bardziej wiosenny/jesienny, ale i tak do fotelika nie byłoby bezpieczne zakładanie czegoś grubszego. Najwyżej jak będzie bardzo zimno, to powiem mężowi, by oprócz otulacza wziął też kocDziewczyny pomocy. Mam dylemat. Porod na dniach a ja się nie spodziewałam ze przyjdą takie mrozy. Mam dla małej dosyć lekki pluszowy kombinezon i sie zastanawiam czy nie ogarnąć na szybko czegoś naprawde grubego. Jak uważacie?
No właśnie mam otulacz na podatku i sie zastanawiam ze to wystarczy... myslalam ze bedzie temperatura maks do -5 a tu się trzyma -15, -20;DCiepłym kocykiem dodatkowo opatulić lub dwoma???
U mnie też cisza A noc przespałam super, ostatnio właśnie jakoś dobrze śpię. Może to zwiastuje że w końcu się coś zacznie a organizm się regeneruje przed wysiłkiem. Tak sobie trochę wmawiamJak tam dziewcxyny któraś w nocy urodzila? )
Ewq9
Dzisiaj się ważyłam i wróciłam do wagi przed ciąża- 74 kg. Spadłam 12 kg [emoji1]
Jak kilogramy po porodzie ? Ile w dol ?
Ja mam taki grubszy zimowy, niby tylko przejście do samochodu. Ale jakoś sobie nie wyobrażam z takim maluszkiem na taki mróz ale trafilysmy na zimę ja mam stres że napada tak dużo śniegu że nie dojedziemy do szpitalaDziewczyny pomocy. Mam dylemat. Porod na dniach a ja się nie spodziewałam ze przyjdą takie mrozy. Mam dla małej dosyć lekki pluszowy kombinezon i sie zastanawiam czy nie ogarnąć na szybko czegoś naprawde grubego. Jak uważacie?
Sylwia99
CiszaJak tam dziewcxyny któraś w nocy urodzila? )
reklama
Raaany, skad Ty jestes? u nas obecnie -4, faktycznie na srode zapowiadaja -11, ale poza tym to w okolicach -5 (temp. za dnia). No my mamy cieply kombinezon...No właśnie mam otulacz na podatku i sie zastanawiam ze to wystarczy... myslalam ze bedzie temperatura maks do -5 a tu się trzyma -15, -20;D
One sa dosc drogie, mozesz ew. poczekac do porodu i jak sie okaze ze nadal jest taka zimnica to wyslac meza do jakiegos smyka, a moze nie bedzie takiej potrzeby. W zasadzie to ten kombinezon potrzebujesz tylko na przejscie ze szpitala do samochodu, a pozniej z samochodu do mieszkania. Wiec teoretycznie jak Twoj partner by nagrzał wczesniej w samochodzie to zwykly polarowy kocyk powinien wystarczyc... ale moze niech bardziej doswiadczone dziewczyny sie wypowiedza...