reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny pomocy. Mam dylemat. Porod na dniach a ja się nie spodziewałam ze przyjdą takie mrozy. Mam dla małej dosyć lekki pluszowy kombinezon i sie zastanawiam czy nie ogarnąć na szybko czegoś naprawde grubego. Jak uważacie?

reklama
Dziewczyny pomocy. Mam dylemat. Porod na dniach a ja się nie spodziewałam ze przyjdą takie mrozy. Mam dla małej dosyć lekki pluszowy kombinezon i sie zastanawiam czy nie ogarnąć na szybko czegoś naprawde grubego. Jak uważacie?
Ja też mam tylko taki pluszowy, bardziej wiosenny/jesienny, ale i tak do fotelika nie byłoby bezpieczne zakładanie czegoś grubszego. Najwyżej jak będzie bardzo zimno, to powiem mężowi, by oprócz otulacza wziął też koc

Ja mam taki grubszy zimowy, niby tylko przejście do samochodu. Ale jakoś sobie nie wyobrażam z takim maluszkiem na taki mróz 😱 ale trafilysmy na zimę🌨️ ja mam stres że napada tak dużo śniegu że nie dojedziemy do szpitala🙈

U mnie dzisiaj mega spadek sił. Jakbym miała rodzic to chyba bym się polozyla i powiedziała że nie dam rady bo to nie moj dzień;D pogoda tragiczna, sjieg sypie od rana, zimno. Cisnienie słabe a ja mega niewyspana i zmeczona.

reklama
No właśnie mam otulacz na podatku i sie zastanawiam ze to wystarczy... myslalam ze bedzie temperatura maks do -5 a tu się trzyma -15, -20;D
Raaany, skad Ty jestes? 😳 u nas obecnie -4, faktycznie na srode zapowiadaja -11, ale poza tym to w okolicach -5 (temp. za dnia). No my mamy cieply kombinezon...

One sa dosc drogie, mozesz ew. poczekac do porodu i jak sie okaze ze nadal jest taka zimnica to wyslac meza do jakiegos smyka, a moze nie bedzie takiej potrzeby. W zasadzie to ten kombinezon potrzebujesz tylko na przejscie ze szpitala do samochodu, a pozniej z samochodu do mieszkania. Wiec teoretycznie jak Twoj partner by nagrzał wczesniej w samochodzie to zwykly polarowy kocyk powinien wystarczyc... ale moze niech bardziej doswiadczone dziewczyny sie wypowiedza... 🤔

Do góry