reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Carolajna nie denerwuj sie kochana bo nie warto.Tak jak Bettina pisze inaczej jest jak sie rozmawia osobiscie i widzi dana osobe.Glowka do gory i nie denerwuj sie dla Makuszka :tak:

Ale sie wscieklam pechowy dzien dzis mam,od rana chodze jak bomba a w drodze do diabetologa corka zalala mi ksiazeczke do pomiarow sokiem :mad::banghead::mad:

reklama
Ashley współczuję :( dało się odratowac wpisy?

Caro nie przejmuj się , zawsze się znajdzie ktoś kta więcej i kto ma mniej oraz osoby o różnym zdaniu na temat onnoszenia się z tym co mamy i czego nie mamy. Ile ludzi tyle opinii.
Czasem człowiek się czymś cieszy (nie mylić z chwaleniem się ) i myśli ze naszych bliskich tez to cieszy ale często wtedy naprawdę widać kto jest szczerym i prawdziwie nam bliskim a kto okaże złość ze mamy coś więcej :( ja wiem ze ciężko na to pracujesz, podziwiam. Nie każdy jednak ma tyle haryzmy aby pójść na głęboką wodę i żeby tyle ogarniać ile ty ogarniasz i czasem z ta może wziąść się gorycz :)
Tak pozbyłam się mojej Best friend właśnie...

Uważam ze najlepiej żebyś się tym nie przejmowala bo przecież najważniejszy jest daniel i o ile może ktoś urazić ciebie i cie to zaboli to nie pozwól skrzywdzić synka:)

Kropek zamazane sa ale cos tam widac mam nadzieje ze to im wystarczy.

Jadzia wierz mi oddycham gleboko ale jak dzis nie wybuchne to bedzie cud...wyszlo ze skoro sie spoznilam to wejde jako ostatnia czyli kolo 18 :mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Wkurza mnie doslownie wszystko.No i pani w recepcji jeszcze sie przyczepula ze wpisu z obiadu nie ma....no nie ma bo na 14.30 mialam wizyte a musialam wyjechac o 13.15 wiec jesc go musialabym chyba o 12 :banghead::banghead::banghead:

A no i rano zaczelo sie od tego ze cisnienie mi sie podnioslo bo moje pieczywo sie skonczylo i co...zjadlam kajzerke i cukier tak skoczyl ze szok...no i musialam podjechac do poloznej po recepte na magnez i zelazo oczywiscie padlo ze siedziala najgorsza franca i do mnie ze mi nie wypisze bo niedawno bralam na 100 tabletek dopiero po 10 minutach tlumaczenia ze biore po 6 tabletek dziennie a wizyte mam dopiero w poniedzialek to mi braknie,policzyla i z wielka obraza wypisala

Na poprawę humoru :-D

Załączniki

• 1446570714944.jpg
    1446570714944.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 31
  • 1446570725543.jpg
    1446570725543.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 37
  • 1446570738098.jpg
    1446570738098.jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 38
U mnie tez dzis beznadziejny dzien :/
Maz do prania mojej corki wrzucil swoje czarne ubranie które mi wszystko zafarbowalo..
A pozniej w Rossmanie zlecial mi lakier ktory sie rozbil niszczac mi buty.. do tego Corce Ida zeby, szczegolnie dotkliwie..

reklama
Do góry