Butterfly.
Fanka BB :)
Szczerze to ma być twoja decyzja , ja się nie szczepie i tym bardziej w ciazy nikt nie da ci gwarancji czy to dobrze czy źle bo tak naprawdę nikt do końca nie wie jak działa szczepionka na dziecko. Moze to się okazać za pół roku , rok , 5 lat , 10 lat . Wiec nie słuchaj co mówi lekarz bo gdyby coś się stało to oni umyja ręce i przecież ty sama sie zdecydowałaś ale ja nie chce cię odwlec od tej decyzji więc ona powinna być tylko twoja .Witajcie kobietki , wpadłam na forum ponieważ dręczy mnie jeden temat .. mianowicie tak jak Wy oczekuje maleństwa, martwię się o wszystko co związane jest z sama ciąża dzieckiem jak i porodem .. mój lekarz nakłania mnie do szczepienia na covida.
W związku z tym mam pytanie w temacie szczepień które na 100% pojawiło się w tym wątku. Czy któraś z Was szczepila się w trakcie ciąży ? Jak pokonalyscie strach przed może nie samym szczepieniem jak ewentualnymi powikłaniami .. jestem w 35 tc.
Pozdrawiam Was serdecznie.
Marta
Mnie przekonało to że jakby była taka bezpieczna to by personel medyczny był cały zaszczepiony. Aznajomi którzy gorzej się czuli i teraz non stop chorują i żałują ale niestety już za późno. Kuzynka męża przyjęła 1 dawkę i 2 w 15 tc i urodziła w 28 tc i też nie wiadomo co było przyczyną więc nie zadawaj pytania komuś bo są anty i ci za szczepieniem ale wtedy jak kogoś posłuchasz to do kogo byś miała pretensje więc pomyśl i zdecyduj sama . Tak ci radzę . ❤