reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2022

Ja mam się oszczędzać ze względu na rozejście blizny po cc.
Skonsultuj z innym lekarzem, bo niektórzy uważają, że taki ścisły rygor łóżkowy więcej szkodzi niż pomaga. Lepiej się bardzo oszczędzać ale jednak odrobinę się ruszać niż zupełnie leżeć.
właśnie o tym czytałam, że to wcale nie jest takie dobre :( zwłaszcza, że później trzeba urodzić a jednak ciało nie jest gotowe jak się ciągle leży :/

reklama
Hej jak tam mamusie jak tam u was ? ❤😍
Kochana umieram tak mi juz wszystko dokucza ze depresja sie wkrada.. Tylko leżeć a lezenie tez dobija kosci i umysl🤣
U mnie 34+3 brzuch gigant😆a u Ciebie jak tam?
Ja może jeszcze nie umieram, ale czuję się jak emerytka schodząc rano z łóżka, w dzień jakoś leci, ale wieczorami łapie mnie zgaga 🤦 śpię na siedząco prawie że bo inaczej się nie da, mało co jem żeby nie czuć tego palenia. Uroki 3trymestru 😂

Ja może jeszcze nie umieram, ale czuję się jak emerytka schodząc rano z łóżka, w dzień jakoś leci, ale wieczorami łapie mnie zgaga 🤦 śpię na siedząco prawie że bo inaczej się nie da, mało co jem żeby nie czuć tego palenia. Uroki 3trymestru 😂
Zasrane uroki🤣 w pierwszej ciąży mniej tych urokow było choc w koncowkach tez sie spało na siedzaco.. Teraz w kolejnej ciąży rozpadam sie od 2 trymestru a 3 trymestr to ju kulminacja wszystkiego 🤣🤣🤣

Ale jeszcze troche😍

Cześć dziewczyny, może część z Was kojarzy mnie z początku tematu ☺ byłam z Wami ale niestety moja ciąża okazała się pustym jajem. Dzisiaj wyskoczyło mi powiadomienie z tego tematu i fajnie czytać jak tak narzekacie na uroki końcówki ciąży 😁 pewnie fajne ciężarówki już z Was ☺ mnie udało się zajść w ciążę zaraz jak lekarz dał zielone światło, teraz leci nam 15 tydzień i mam nadzieję że w czerwcu urodze zdrowego dzidziusia 😌

Trzymam kciuki za szybkie, w miarę bezbolesne porody i za zdrowe silne dzidziusie 😇🥰

Cześć dziewczyny, może część z Was kojarzy mnie z początku tematu ☺ byłam z Wami ale niestety moja ciąża okazała się pustym jajem. Dzisiaj wyskoczyło mi powiadomienie z tego tematu i fajnie czytać jak tak narzekacie na uroki końcówki ciąży 😁 pewnie fajne ciężarówki już z Was ☺ mnie udało się zajść w ciążę zaraz jak lekarz dał zielone światło, teraz leci nam 15 tydzień i mam nadzieję że w czerwcu urodze zdrowego dzidziusia 😌

Trzymam kciuki za szybkie, w miarę bezbolesne porody i za zdrowe silne dzidziusie 😇🥰
Gratuluje i powodzenia 🙂 oraz lekkiej i przyjemnej ciąży od początku do końca 😉

reklama

Gratulacje ☺☺☺ będzie wakacyjny maluszek

Do góry