właśnie o tym czytałam, że to wcale nie jest takie dobre zwłaszcza, że później trzeba urodzić a jednak ciało nie jest gotowe jak się ciągle leży :/Ja mam się oszczędzać ze względu na rozejście blizny po cc.
Skonsultuj z innym lekarzem, bo niektórzy uważają, że taki ścisły rygor łóżkowy więcej szkodzi niż pomaga. Lepiej się bardzo oszczędzać ale jednak odrobinę się ruszać niż zupełnie leżeć.
reklama
Cześć wszystkim! dołączam do grupy lutowych mam w brzuchu synek
dziękuję, że pytasz nawet dobrze, leci dzień za dniem i oby tak dalejSzarlot i jak się czujesz?
Butterfly.
Fanka BB :)
Hej jak tam mamusie jak tam u was ? ❤
FitMum
Kochana umieram tak mi juz wszystko dokucza ze depresja sie wkrada.. Tylko leżeć a lezenie tez dobija kosci i umyslHej jak tam mamusie jak tam u was ? ❤
U mnie 34+3 brzuch giganta u Ciebie jak tam?
Ciasteczko89
Początkująca w BB
Hej jak tam mamusie jak tam u was ? ❤
Ja może jeszcze nie umieram, ale czuję się jak emerytka schodząc rano z łóżka, w dzień jakoś leci, ale wieczorami łapie mnie zgaga śpię na siedząco prawie że bo inaczej się nie da, mało co jem żeby nie czuć tego palenia. Uroki 3trymestruKochana umieram tak mi juz wszystko dokucza ze depresja sie wkrada.. Tylko leżeć a lezenie tez dobija kosci i umysl
U mnie 34+3 brzuch giganta u Ciebie jak tam?
FitMum
Zasrane uroki w pierwszej ciąży mniej tych urokow było choc w koncowkach tez sie spało na siedzaco.. Teraz w kolejnej ciąży rozpadam sie od 2 trymestru a 3 trymestr to ju kulminacja wszystkiegoJa może jeszcze nie umieram, ale czuję się jak emerytka schodząc rano z łóżka, w dzień jakoś leci, ale wieczorami łapie mnie zgaga śpię na siedząco prawie że bo inaczej się nie da, mało co jem żeby nie czuć tego palenia. Uroki 3trymestru
Ale jeszcze troche
Stelle
Cześć dziewczyny, może część z Was kojarzy mnie z początku tematu ☺ byłam z Wami ale niestety moja ciąża okazała się pustym jajem. Dzisiaj wyskoczyło mi powiadomienie z tego tematu i fajnie czytać jak tak narzekacie na uroki końcówki ciąży pewnie fajne ciężarówki już z Was ☺ mnie udało się zajść w ciążę zaraz jak lekarz dał zielone światło, teraz leci nam 15 tydzień i mam nadzieję że w czerwcu urodze zdrowego dzidziusia
Trzymam kciuki za szybkie, w miarę bezbolesne porody i za zdrowe silne dzidziusie
Trzymam kciuki za szybkie, w miarę bezbolesne porody i za zdrowe silne dzidziusie
Gratuluje i powodzenia oraz lekkiej i przyjemnej ciąży od początku do końcaCześć dziewczyny, może część z Was kojarzy mnie z początku tematu ☺ byłam z Wami ale niestety moja ciąża okazała się pustym jajem. Dzisiaj wyskoczyło mi powiadomienie z tego tematu i fajnie czytać jak tak narzekacie na uroki końcówki ciąży pewnie fajne ciężarówki już z Was ☺ mnie udało się zajść w ciążę zaraz jak lekarz dał zielone światło, teraz leci nam 15 tydzień i mam nadzieję że w czerwcu urodze zdrowego dzidziusia
reklama
Szałwia
Gratulacje ☺☺☺ będzie wakacyjny maluszekCześć dziewczyny, może część z Was kojarzy mnie z początku tematu ☺ byłam z Wami ale niestety moja ciąża okazała się pustym jajem. Dzisiaj wyskoczyło mi powiadomienie z tego tematu i fajnie czytać jak tak narzekacie na uroki końcówki ciąży pewnie fajne ciężarówki już z Was ☺ mnie udało się zajść w ciążę zaraz jak lekarz dał zielone światło, teraz leci nam 15 tydzień i mam nadzieję że w czerwcu urodze zdrowego dzidziusia