reklama
Dziewczyny czy, którejś z Was rozeszła się w ciąży blizna po cesarskim cięciu i co zalecali w tej sytuacji lekarze? Ja dziś się dowiedziałam, że mam rozejście na długości 4 cm. Pani doktor twierdzi, że spokojnie donoszę ciążę, ufam Jej i uspokoiła mnie ta informacja. Chciałabym jedynie dowiedzieć się czy któraś z Was miała taką sytuację i jak ona się rozwinęła.
A z jakiego powodu masz? Ja mam tylko oszczędzać się.Cześć Dziewczyny czy któraś z Was ma nakaz leżenia?
takHej Szarlot. Ja akurat nie A Ty musisz leżeć?
kurczę, nie dodała się moja odpowiedź :/A z jakiego powodu masz? Ja mam tylko oszczędzać się.
Mam niewydolność szyjki, lekarz założył pessar, na początku mówił, że mam się bardzo oszczędzać ale po założeniu sprawdzał jak się trzyma i stwierdzil, że jednak mam leżeć, bo jest nieciekawie
werciasidwa
Zaciekawiona BB
Hej hej ja mam termin na 15 luty.
30+2A który to tydzień ciąży? Przykro mi Jesteśmy z Tobą
Dzięki
mialam mieć 14 grudnia ale coś mnie kłuje i idę jutro sprawdzić, a Ty jak się trzymasz?Ja też 30 tc. A kiedy masz teraz jakas wizytę u lekarza swojego?
Ja mam się oszczędzać ze względu na rozejście blizny po cc.kurczę, nie dodała się moja odpowiedź :/
Mam niewydolność szyjki, lekarz założył pessar, na początku mówił, że mam się bardzo oszczędzać ale po założeniu sprawdzał jak się trzyma i stwierdzil, że jednak mam leżeć, bo jest nieciekawie
Skonsultuj z innym lekarzem, bo niektórzy uważają, że taki ścisły rygor łóżkowy więcej szkodzi niż pomaga. Lepiej się bardzo oszczędzać ale jednak odrobinę się ruszać niż zupełnie leżeć.
reklama
dużo musimy wytrzymać ale damy radę dla tych małych istotekPowodzenia życzę aby wszystko było dobrze. Ja dobrze się czuje, u mnie przez większą część ciąży bole brzucha które promieniowały na kręgosłup okolice lędźwiów a tak to wszystko dobrze.