Gosia Rumi
Fanka BB :)
Super Klaudia! Bardzo się cieszę To dobre przyrosty Cieszę się też że jesteś już uspokojona, teraz tylko czekać na serduszko Wręcz podziwiam Cię za ten spokój i cierpliwość (ja panikowałam co betę, a badałam ją do 7000, i to panikowanie w sumie zostało mi do dziś Podejrzewam powoli, że do końca może mi zostać, taka jestem panikara )Z tego wszystkiego dopiero zorientowałam się,że jestem na lutowych mamusiach a nie na marcowych.. ale jest mu tu z Wami tak dobrze,że chyba zostanę tutaj do końca. Miesiąc w tą a w tamtą to nie taka duża różnica
Beta dziś wyniosła 42mIU. Ginekolog za dużo mi nie powiedziała,bo jeszcze nic nie widać aleeee macica jest 2x powiększona,więc jest gotowa na przyjęcie . 28 lipca kolejna wizyta,mam nadzieję,że już coś będzie widać
I bardzo się cieszę że zostajesz z nami To bardzo fajna grupa ❤ Ale radziłabym Ci mimo wszystko zaglądać też do marcowych (kto powiedział że nie można uczęszczać do 2 grup?), tam plusem będzie to, że dziewczyny będą na tym samym etapie co Ty, też będą czekać na serduszko, analizować bety i pierwsze objawy. Tutaj dziewczyny będą robić prenatalne, oglądać dzieciaczki które mierzą po kilka cm, kiedy Twoja Kruszynka będzie mierzyć parę mm. Ja mam termin z OM na późny luty i już czuję się nieco zacofana A wg stron internetowych na kiedy wypadałby Ci termin? Marzec to piękny miesiąc (pół mojej rodziny jest z marca Mam sentyment do marca ❤) Choć tak naprawdę najważniejsza jest grupa wsparcia i poczucie wspolnoty
Ps. Badałaś może jeszcze progesteron? Na tym etapie to dość ważne żeby był odpowiednio wysoki.