reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

Kurde, dziewczyny, współczuje Wam serio z tymi mdłościami i wymiotami :( mnie tylko mdli na pusty żołądek, ale tak to jest ok. Ssie mnie tylko często i muszę coś skubać co chwilę. A poza tym to sił mi brak, ah brak... 😭

U mnie dziś 9+5
We wtorek byłam na USG i już maleństwo więcej widać 😁

Załączniki

• IMG_20210715_141113.jpg
    IMG_20210715_141113.jpg
    125,8 KB · Wyświetleń: 73
reklama
Dziewczyny mam dylemat. Lekarka przepisała mi czopki, a na ulotce pisze ze w ciąży nie brać w aptece jak się pytały do kogo to mówię że do mnie bo z rana to jestem nieżywa bo wymioty i mdłości męczą. No i teraz nie wiem co robić. Brać te czopki czy sobie odpuścić [emoji848]

Kurde, dziewczyny, współczuje Wam serio z tymi mdłościami i wymiotami :( mnie tylko mdli na pusty żołądek, ale tak to jest ok. Ssie mnie tylko często i muszę coś skubać co chwilę. A poza tym to sił mi brak, ah brak... 😭

U mnie dziś 9+5
O jaaa ale super zdjęcie! Te rączki malutkie ❤️

Dziewczyny mam dylemat. Lekarka przepisała mi czopki, a na ulotce pisze ze w ciąży nie brać w aptece jak się pytały do kogo to mówię że do mnie bo z rana to jestem nieżywa bo wymioty i mdłości męczą. No i teraz nie wiem co robić. Brać te czopki czy sobie odpuścić [emoji848]
Lekarka z pewnością wiedziała o ciazy prawda? Ulotki sa pisane bardzo zachowawczo. Myślę ze warto sobie pomoc

ja znowu zamilkłam, a wy tyle piszecie [emoji85]

po pierwsze bardzo mi przykro z powodu złych wieści :( przytulam

po drugie suepr widzieć te dobre [emoji847]

mnie znowu zaczął czasem pobolewać brzuch zwłaszcza po jakimś wysiłku (dzis dokładnie 11+0 z usg)
oprócz tego dużo śpię, jem i odpoczywam [emoji38]
współczuję nudności i wymiotów, dacie radę [emoji110]

nie mogę doczekać się kolejnej wizyty, będę się dopiero umawiać na 26/7 [emoji2] trochę brakuje mi energii, mam nadzieję że wróci w drugim trymestrze

M

Hej czytam Was regularnie ale czasami sil brak na pisanie.
W weekend byly urodziny synka 4, wszystko kupiłam, zrobilam lasagne i salatke. Bylo calkiem ok 🙂
Jutro mam prenatalne i jestem cala spieta, moje napiecie kumuluje sie w klatce piersiowej, boje sie ze cos mi jest, nie wiem czy dzidzi rosnie, ehh byle do jutra 😬

Może zadzwoń do swojego ginekologa i zapytaj czy na pewno masz to brać?

U mnie dziś 9+5
ale piękny selfiaczek 💓

reklama
Hej czytam Was regularnie ale czasami sil brak na pisanie.
W weekend byly urodziny synka 4, wszystko kupiłam, zrobilam lasagne i salatke. Bylo calkiem ok 🙂
Jutro mam prenatalne i jestem cala spieta, moje napiecie kumuluje sie w klatce piersiowej, boje sie ze cos mi jest, nie wiem czy dzidzi rosnie, ehh byle do jutra 😬
trzymam kciuki, trzeba być dobrej myśli, daj koniecznie znać

Do góry