reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2022

Ja jak narazie też żadnych objawów nie mam. A starsze dziecko ile lat? Ja wytrzymam muszę, a poza tym wiem po poprzedniej ciąży że lepiej poczekać zwłaszcza że miałam przeboje na początku poprzedniej ciąży
Prawie 7 lat, więc już zapomniałam jak to jest, wszystko od nowa trzeba się uczyć.

reklama
Ale jestem wściekła! 😡🤬🤬 chciałam obejrzeć ten serial opowieści podręcznej ale on jest chyba tylko na playerze do zobaczenia. Nie miałam konta więc zarejestrowalam się i szukałam najbardziej korzystnej oferty. Wybrałam tą za 30zl na 12 miesięcy z reklamami. I co się okazało... Że akurat do tego serialu trzeba dodatkowy dostęp wykupić za 25zl na miesiąc 😡 no jakaś kpina. A jak chciałam inny serial na próbę puścić to te reklamy lecą przed rozpoczęciem 3 min i później dwa razy w trakcie po 7min. No ja pierd... Najgorzej zainwestowane pieniądze 🤬

Ale jestem wściekła! 😡🤬🤬 chciałam obejrzeć ten serial opowieści podręcznej ale on jest chyba tylko na playerze do zobaczenia. Nie miałam konta więc zarejestrowalam się i szukałam najbardziej korzystnej oferty. Wybrałam tą za 30zl na 12 miesięcy z reklamami. I co się okazało... Że akurat do tego serialu trzeba dodatkowy dostęp wykupić za 25zl na miesiąc 😡 no jakaś kpina. A jak chciałam inny serial na próbę puścić to te reklamy lecą przed rozpoczęciem 3 min i później dwa razy w trakcie po 7min. No ja pierd... Najgorzej zainwestowane pieniądze 🤬
Od kiedy zrobili platny player juz ich bie lubię!!! 😡

Generalnie mi oprócz lekkiego bólu piersi też nic nie jest ale czasem mnie coś tam zakluje albo poczuje w podbrzuszu lub w plecach tak po bokach

Moja też druga ciąża, byłam w 5+0tc i nic nie było widać, wtedy kozaczylam mężowi że spokojnie wytrzymam do 8 tc na kolejną wizytę co już mam na NFZ ale z każdym dniem coraz ciężej mi się nie denerwować , zwłaszcza że oprócz piersi nie czuje się już ciążowo
Ciążowo i z brzuszkiem mozesz sie nie czuc🤣

Nie martw sie. Wszystko predzej czy później przyjdzie. Zeby nie Ze zdwojona siła 🤣

Ja dzis czulam sie dobrze ( czasem cos zakluje) tylko jestem cholernie śpiąca i dla mnie Nasz upał mi nie pasuje😆 szczególnie jak jestem w pracy 🥵
Mąż sie juz smieje ze jeszcze chwila i bede zasypiać na stojaco😆

Zobacz załącznik 1286324A to moje maleństwo z piatkowej wizyty❤️
Współczuję Malutka😭 3 lata temu poronila w 8tc, nie zabilo serduszko. Lekarz dal 2 tyg by organizm sam zaskoczyl. Wszystko sie oczyscilo i bez szpitala. Jednak gdy trzeva to niestety.
Dzis w Poznaniu byla mega ulewa i ja tam bylam🙈 pominę ta historie😁swoja droga zawsze w ciazy jakas akcja musi byc. W poprzedniej w 27tc ratowałam kota z dachu... Jak sobie to przytomne🙈
Juz mam wrażanie ze po brzuszku cos widac😉❤️
Cudna kropeczka 😍

reklama
Do góry