Oj, to jak ostatnią miesiączkę miałaś 3 mają to ciekawe który to tydzień u Ciebie. Wiesz kiedy mogłaś mieć owulację?
akurat w tej sytuacji z pracą to nie za bardzo wiem jak mogłabym Ci pomóc. Może spróbuj zadać pytanie na jakimś forum prawniczym?
tam czasami potrafią fajnie, życiowo doradzić
Cybexy bardzo mi się podobają. Ten Twój model też ładny. Ale jak zobaczyłam cenę
to jest chyba jakiś żart
My póki co też czekamy z radosną nowiną. W zeszłym roku pochwalilismy się bardzo szybko i niestety bardzo dużo musieliśmy później odkręcać...
nawet mamie na razie nie mówię bo to jeszcze większą panikara niż ja. Pewnie by się stresowała bardzo między wizytami, a jeszcze jej mama też jest teraz w szpitalu, trochę z babcią nieciekawie więc nie chce dokładać mamie zmartwień. Jedynie w pracy każdy się domyślił, bo dziewczyny wiedziały że się staramy więc jak poszłam na l4 to każda się domyśliła
Ja chyba mam, tydzień temu robiłam glukozę na czczo i wyszło mi 94. Lekarz powiedział że mam przypomnieć o tym wyniku na kolejnej wizycie i dostanę chyba od razu skierowanie na krzywa. Na razie staram się nie jeść słodyczy i kontroluje się glukometrem. A Ty masz cukrzycę ciążową?