reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

U nas płaczu może w ciągu dnia niewiele, ale bardziej nafochana była 🥴 i niezdecydowana. Teraz czekam na dwie 2.
Od zębów bardziej martwi mnie jej wagą. Apetyt ma, chętnie wszystko je i próbuje nowości a waga od 2 mies. stoi w miejscu. Przez 1,5 mies. przybrała 100g i waży teraz 8250g. Nie wiem czy to przez rozwój ruchowy czy jednak coś jest nie tak. Muszę chyba zebrać się i zrobić jej badania.
Mój też długo nie tył. Dopiero ostatnio poprawa. To było w momencie jak więcej się ruszył.
A ja bez 8mki. Jest ok. Tylko kark sztywny i głowa boli. Ale biorę antybiotyk. Ważne że dzieci nie chorują. Już... Jeszcze. . Ech... A może żelaza? Chętnie je buraki? Mój zajada się świątecznie. I schab ze śliwką. Razem ze mną. A tu buszuje pod choinką. To że jest żyje rośnie... To mój najpiękniejszy prezent od Boga na te Święta.

Załączniki

• IMG_20201229_190618.jpg
    IMG_20201229_190618.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 95
reklama
Mój też długo nie tył. Dopiero ostatnio poprawa. To było w momencie jak więcej się ruszył.
A ja bez 8mki. Jest ok. Tylko kark sztywny i głowa boli. Ale biorę antybiotyk. Ważne że dzieci nie chorują. Już... Jeszcze. . Ech... A może żelaza? Chętnie je buraki? Mój zajada się świątecznie. I schab ze śliwką. Razem ze mną. A tu buszuje pod choinką. To że jest żyje rośnie... To mój najpiękniejszy prezent od Boga na te Święta.
Super mały bąbelek😍

Tez o tym myslalam bo w sumie juz troche się znamy :D ja kupilam dzisiaj pierwsze butki małej! Firma Mazurek, kuzwa drogie to jak dla starego... w krk jest sklep gdzie Pani dobiera i mierzy dokladnie stopki bo okazuje się ze na wiele rzeczy trzeba zwracać uwagę jak np podbicie stopy. Mala jak przycementowana po zalozeniu. Nie chciała chodzic :( moze sie rozkreci. Po domu jej kupilam ekotuptusie

Też jestem za forum prywatnym. Mineło prawie 11 mcy od narodzin więc chyba kto miał dołączyc to juz dołączył. Umie któraś z Was to ogarnąć? 🤔

reklama
@alible rozkręciła się z chodzeniem w nich?

Dla mnie może być i tu i fb ale ze względu na Ale co nie ma fejsa to może lepiej tutaj! Nie mam pojęcia jak to się robi :D
Tupta jak szalona, ale ostatecznie kupiliśmy w h&m takie jak w załączniku. Każde, które przymierzaliśmy to byly albo za luźne tu u góry na przegubie, albo jej się nogi plątały. W tych śmiga ładnie (ps. Wiem że to chłopięcy model 😁).

Załączniki

• received_826584811524006.jpeg
    received_826584811524006.jpeg
    298,8 KB · Wyświetleń: 69
Do góry