reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

reklama
Moja trze oczy, ciągnie uszy i kreci glowa... liczę że to żeby. Chyba już qidac troche górnej dwójki. Tesciowa jest okulistka i kiedys mowila ze jest jakaś choroba ze dzieci tra oczy ale ze tez trą z różnych innych powodów np. ze zmęczenia
A ta choroba to jakaś wrodzona czy bardziej nabyta? U nas to już jest zbyt nasilone i muszę to z kimś skonsultować.
@Darapuszkin, u Was tez najpierw górne dwójki przed jedynkami? ;)

Balam się pytać bo to był czas gdy Roma mocno tarła... nie chcialam sobie wkręcać nowej rzeczy ale samo jej przeszlo. Wydaje mi się ze ida na raz gorne jedynki i dwójki. Widzę ze cierpi mocno:(

U nas tylko czasem pociera jak jest mocno zmeczony wiec nie pomoge. A moze cos z zapachow nowych uzywacie co go drazni? Nowy proszek itp?
Właśnie nic nowego ostatnio nie wprowadziłam. Mam przeczucie, że to nie problem z oczami, ale bardziej jakaś alergia. Tylko na co.. 🤷‍♀️
Myślicie, że alergia pokarmowa mogłaby się tak objawiać?

A u nas od wczoraj gorączka do 39st plus resztki kataru i troche czerwone gardlo. No non stop chorujemy 😣 ale tym razem to nie wiem co to jest bo starsza nie przynosila z przedszkola nic ostatnio.

Dziewczyny pomóżcie, robiłam już 7 testów rożnych firm w tym dwa elektroniczne i każdy pokazał jedną kreskę, okres spóźnia mi się 2 tygodnie, bolą mnie sutki i mam widoczne bardzo żyły na całej ręce lewej, oraz na piersiach ale przed okresem na piersiach zawsze miałam. Co to może być ?
A moze torbiel czynnosciowa po owulacji? One lubia opóźniac okres. Masz mozliwosc isc na usg?

reklama
Do góry