reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

Ja muszę sobie wreszcie zrobić krzywą cukrową po porodzie 🤦‍♀️

Wkurzył mnie dziś sprzedawca na allegro. Kupiłam młodej te kaszki Czary mamy, patrzę a jedna ważna do października. Mamy połowę miesiąca! Pozostałe do marca 2021. Tak się nie robi, w opisie nie podano, że krotki termin ważności. Wysmarowałam mu wiadomość i czekam na info czy wyśle mi wartościowy produkt czy zwróci pieniądze. Gdyby w opisie byo podane, że tak krótki termin bym nie kupowała. Powinien to napisać i chyba cenę też dać niższa to może by ktoś kupił ten towar.

Ostatnia edycja:
reklama
Jeszcze bezczelny napisał, że towar jest pełnowartościowy i dziecko ma 16 dni by ją zjeść. To mu odpisałam, że zwracam częściowo zakupy (mam do tego prawo) a on ma już mniej dni na sprzedaż tego wartościowego towaru 🤣😁 Jakbym była wredna to mam 14 dni na zwrot tego jakże, wartościowego i w pełni terminowego towaru, więc mogę wysłać mu na ostatnią chwilę 😝 Nie jestem z natury czepliwa i wredna, ale tu wkurzył mnie gość na maksa.
Jeszcze paragonu mi nie wrzucił. Bo obszukałam całą paczkę, łącznie z koszulka etykiety adresowej i nigdzie nie było.

U nas dziś na obiad dla wszystkich pieczeń rzymska z natka pietruszki, kasza gryczana i buraczkami.

Ostatnia edycja:
Tez kilka razy spotkalam sie z chamstem podczas zakupow w necie... My w tamtym roku jak sie urzadzalismy to zamowilam w neonecie ekran telewizyjny za ponad 2 tys i przyszedl... rozbity! Glupia nie otwlrzylam przy kurierze i nic sie nie dalo zrobic :/ mimo ze juz dzwonilam kilka min po wyjsciu kuriera. sklep powiedzial ze to z mojej winy. Bylam wku%@%$×%@ na maksa!

Też bym wkurzyła się, taka kasa piechota nie chodzi. Mam zboczenie, że otwieram przy kurierze jak coś wartościowego wg mnie jest. Nie raz stękają ze czasu nie mają, ale później umywają ręce jak nie otworzysz przy nich. Oni mają swoje Procedury a ja swoje 😜

@Ane20.02.20 będzie dobrze. Oczyszczaj nosek na bieżąco.
U nas mała zaczęła często naśladować to co robi brat w czasie zabawy. Ubwa niezły z tego mamy jak naśladuje miny czy to jak bawi się zabawkami.

reklama
Dziś w nocy miałam dziwna sytuację. Wstawałam do małej i nagle upadlam. Straciłam czucie w nogach, poleciałam jak dluga 🤕 uderzając w łóżeczko. Mąż zerwał się bo takiego rabanu narobiłam. Podniósł mnie i dopiero po chwili wróciło czucie. Dobrze, że małej nie miałam wtedy na rękach.
Dziś mam jakieś plamienia żywo czerwone i nie wiem czy @ się zbliża czy to od upadku ☹️ Czy przed pierwszą po porodzie @ miałyscie plamienia?

Do góry