Ja jestem na innym forum zamkniętym. Osoba która nie ma nadanego dostępu, nie wejdzie na forum. Jak kliknie na link, pokaże się jej, że nie ma uprawnień albo brak stronyAle podając linka tutaj czy nie wprowadzamy ze znowu każdy może sobie wejść bo ma linka?
reklama
Bafinka
Fanka BB :)
Ja nie mogę wejść na tą stronę ani przez apke ani przez przeglądarkę????
Ale podając linka tutaj czy nie wprowadzamy ze znowu każdy może sobie wejść bo ma linka?
paulina.blachut
coco07
@Bafinka A dostałaś wiadomość prywatna od aniaslu z linkiem?
A ja nie wiem jak to się dopisuje do tej listy, pewnie ty @paulina.blachut musiałabyś napisać do aniaslu?
A ja nie wiem jak to się dopisuje do tej listy, pewnie ty @paulina.blachut musiałabyś napisać do aniaslu?
LittleStar
Podana strona nie istnieje-możecie mnie dodać ?@Bafinka A dostałaś wiadomość prywatna od aniaslu z linkiem?
LittleStar
Ojej to tez ciekawie... Kto by pomyślał ze tak się może dziać i że to jest normalne takie podkrwawianie. Trzymam kciuki żeby szybko przeszło@Megan22 tak myslalam powodzenia, oby nie na marne to niewyspanie!
@Niespodzianka @LittleStar witajcie w klubie też plamię. Od 6-8tyg plamilam non stop, potem przerwa i teraz od piątku znowu. Tym razem była na początku żywa krew i nawet jakieś kawałki tkanki, co mnie przerazilo. Ale byłam wczoraj na usg i z dzidzia ok. Ja mam polipa więc prawdopodobnie to od tego. Ale lekarka mówiła że niektórzy tak mają. Że jak się macica rozciąga to może powodować otarcia i rany i nawet jakieś dziwactwa mogą wychodzić Wiem jakie to irytujące, ja zawsze pierwszego dnia jak widzę to płaczę... Także łączę się w bólu :*
reklama
coco07
Takie rzeczy może robić chyba tylko moderatorka @paulina.blachut mozna dodać jeszcze dziewczyny?Podana strona nie istnieje-możecie mnie dodać ?
@Dzoana88 Kochana, a Ty gdzie się podziewasz??
Ostatnia edycja: