reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

Hej nie spotkałam się z przelicznikami, na wynikach powinnaś mieć podane wartości w zależności od tygodnia w którym jesteś i tam jest 5 centyl, mediana i 95 centyl. Resztę co do ryzyka dowiesz się raczej już na USG bo wtedy wszystko na raz do programu wprowadzają

A z ciekawości, w którym tygodniu jesteś? [emoji3526]
12 tydzień dzień 2. Usg mam w sobotę więc pewnie się wszystkiego dowiem.

reklama
Hej. Ja jestem dziś po prenatalnych. Dzidzia ok wszystko rozwija się prawidłowo. Zapytałam jak tam mój krwiak i ten dr powiedział że nie ma żadnego krwiaka. Ze moja dr mogła mylnie odczytać jakieś przepływy żylne macicy czy coś. Ale chyba ten duphaston mam brać, jak kazała jak myślicie?

A i najfajniejsze chyba będzie córcia

@kiniusia1987 w takim razie trzymam kciuki za sobotę [emoji28] ja będę miała dopiero 31.07 więc jeszcze chwilę, ale też czekam z niecierpliwością [emoji7]

@wesa, super wieści! Duphaston bierz dalej, na pewno nie zaszkodzi [emoji3526] no i jak będziesz na wizycie to skonsultuj ze swoją ginekolog [emoji6] po cichutku gratulują więc już córci! [emoji7][emoji16]

Hej laski :) melduje sie z hotelu :) wlasnie wypoczywam na lezaku, maz z dziewczynkami szaleje w basenie, pogoda cudna, mysle ze nareszcie sie zrelaksuje [emoji274]
Tak wam pozazdroscilam tych zdjec maluszkow, ze postanowilam nie czekac do wrzesnia i zarezerwowalam sobie wizyte na usg jak tylko dolece do Polski na 1.8 o 12 :)

Dziewczyny jak Wy ogarniacie jak co komu odpowiedzieć w jednej wiadomosci ? Jak dojdę do konca to już nie wiem co komu miałam napisać wcześniej.
Któraś pisała ze ma bicie serce szalone- ja tez tak mam i zadyszkę z byle czego, serce wali wtedy jak bym przebiegła półmaraton.
Nic nie dostałam odnośnie forum prywatnego. Jest jakiś inny wątek ? Inaczej się wchodzi?
Ja używam przeglądarki i dodaje sobie do cytatów tak jak jotka i odpowiadam ;)
@MadalenaWedel Chyba? Kurczę tez o tym pomyślałam jak zobaczyłam tego linka tu... żeby ktoś inny nie wchodził na to zamknięte ...

Ja nie wiem dziewczyny czy dam radę ogarnąć 2 wątki :D :p Jakiś kosmos, tyle się tu dzieje:laugh2:

reklama
@coco07 wiesz myślę że prawie na pewno tak jest, inaczej robienie listy nas wszystkich było bez sensu [emoji28] myślę że jak ktoś postronny wejdzie na ten link to pokaże mu że albo wątek prywatny, albo że nie ma takiej strony [emoji28] byłoby trzeba kogoś poprosić żeby mieć 100% pewność [emoji23]

Do góry