reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

Dzień dobry w niedzielę [emoji16] ja też dzisiaj miałam kiepską noc... Burzowało we Wrocławiu, a ja bardzo nie lubię burzy [emoji31][emoji33] wczoraj w końcu przesadziłam moje roślinki [emoji28] a dzisiaj zaraz zabieram się za sushi bo okazuje się że dzisiaj a nie za tydzień idziemy na te urodziny [emoji43][emoji23][emoji28] a mi się cały czas daty myliły [emoji28]

@paulina.blachut fajna sprawa z tą grupą na fb, aż jestem ciekawa co mi tam wyjdzie [emoji28] i ciekawa jestem czy się sprawdzi [emoji7]

reklama
@Koliberka Dokładnie to samo miałam napisać, ze zawsze można użyć parasolki ;)
A mnie dziewczyny tak głowa boli już drugi dzień ze jakaś masakra ... wczoraj wczas się położyłam do łóżka bo myślałam ze umrę i jakoś w nocy przestało.. a teraz jak wróciliśmy z kościoła, znowu zaczęła mnie bolec o_O:( apapu nie mam, bo mąż używa tylko ibuprom max, a ja nie łykałam praktycznie wcale tabletek ... ale jutro będę musiała chyba kupić ten Apap i spróbować:unsure: mogłabym całymi dniami spać ...

A co do tych certyfikatów, to czy jesteś pewna ze kupując wszystko w pl masz na to certyfikat? Przecież jest miliony rzeczy sprowadzanych z Chin, odpicowanych jakimiś dodatkowymi metkami czy zapakowane w jakaś folijke w kwiatuszki i sprzedawane kilka razy drożej...:oops: sama widzualam przynajmniej z 2 grupy na fb gdzie sprzedawane są rzeczy z alli, ale drożej. A co z centrami chińskimi u nas? są praktycznie wypełnione samymi zabawkami bez atestów ...:surprised: i wszystkim innym ..

@Paryżanka Ten tekst czytałam z pół roku temu i płakałam jak bóbr, dlatego teraz go omijam :D Ale piękne słowa i warto wrócić do nich w sytuacjach kryzysowych, jak się już zwyczajnie nie ma siły i cierpliwości ❤️❤️❤️

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny, jestem ze styczniowych mam ale kiedyś was podczytywalam i mignelo mi się coś na temat rumienia. Otóż chodzi o to że moja szwagierka właśnie się dowiedziała że jej syn ma rumień:-( i bardzo się teraz denerwuje czy czasami mnie nie zaraził, miałam z nim kontakt,widuje go ok 3 razy w tygodniu. Myślicie że mógł mnie zarazić? I czy zawsze źle kończą się te historie ? Bo w Internecie są straszne informacje :-( :(

Ja też ale niby wychodzi ze będę mieć 2 córkę
Dzień dobry w niedzielę [emoji16] ja też dzisiaj miałam kiepską noc... Burzowało we Wrocławiu, a ja bardzo nie lubię burzy [emoji31][emoji33] wczoraj w końcu przesadziłam moje roślinki [emoji28] a dzisiaj zaraz zabieram się za sushi bo okazuje się że dzisiaj a nie za tydzień idziemy na te urodziny [emoji43][emoji23][emoji28] a mi się cały czas daty myliły [emoji28]

@paulina.blachut fajna sprawa z tą grupą na fb, aż jestem ciekawa co mi tam wyjdzie [emoji28] i ciekawa jestem czy się sprawdzi [emoji7]

Mi się już goi [emoji12]

Naprawdę pocieszające, że nie jestem sama z tym dziadostwem [emoji16] no i wyskoczyło bez swędzenia itp jest naprawdę małe, ale znając mnie, to będzie się godzić z miesiąc [emoji23]

Dziewczyny, jaki jest ukrop! Byliśmy u tego znajomego na działce a dzisiaj pojechaliśmy na zlot. No i wszystkie pogody pokazywały deszcze i 15’ to jestem w dżinsach i bluzie... i co? Kuźwa 28stopni i ukrop jak ja pierdzielę [emoji23] dobrze, że jedziemy już do domu, bo ja spocona i wkur.... mój mąż spocony ale zadowolony a mój pies chyba wszystko 3w1 i w tym głodny [emoji23]

Ostatnia edycja:
@godzbal u mnie zawsze wychodziło tak ze swędzialo a tym razem wlasnie obudzilam się rano i nagle szok :D dlugo się goiło i został mi ślad po strupie, chyba pierwszy raz w życiu :D
Kurde to nieźle się wybrałaś haha fajną pogode tam u was zapowiadają jak ponad 10 stopni różnicy [emoji86][emoji86] wspolczuje bo ja właśnie w sukience się topilam [emoji51] ale u nas już od 2 godz przyjemnie i pada [emoji173]️ pierwszy raz chyba tak na deszcz się ucieszyłam haha

@Malinkaa123 mnie prześladuje ten temat rumienia mojej kuzynki syn miał, mój syn się zaraził, minęły 3 tygodnie odkad go wysypalo, tydzień odkad juz śladu po tym nie ma a u mnie jak do tej pory nic nie wyskoczyło. Lekarzowi powiedzialam to stwierdził że nic nie poradzimy. A pediatra mojego synka mnie uspokoiła ze to choroba zazwyczaj wieku dziecięcego a dorośli rzadziej się zarażają bo mogli to przejść jako dziecko nawet o tym nie wiedząc :) także mam nadzieję że dziadostwo się mnie nie złapie bo w dzieciństwie jak mi mama opowiadała to wszystko łapałam jak leci.

reklama
Do góry