coco07
Fanka BB :)
Wiesz co, jak ja pierwszy raz dzwoniłam się zapisać do innej kliniki to tez nie wiedziałam do kogo i szczerze nawet mnie to nie interesowało, po prostu zapisałam się na taka datę jaka mi pasowała i tyle Z tym ze później zaczęłam czytać np opinie.. i zmieniłam klinikę na inna.. i tam tez zaczęłam czytać ze są różni lekarze i jeden robi badanie w 4 minuty a drugi jest bardziej skrupulatny i wizyta u niego trwa np pół godziny ... dlatego zaczęłam tez pytać tu na forum na innym wątku i dziewczyny mi polecały danych lekarzy i jak dzwoniłam to od razu informowałam ze jestem zainteresowana wizyta u tego danego lekarza A czy to się sprawdzi, zobaczymy jutroCo do porodu ja mialam taki ze nawet straszyć nie będę także czytam bo wiem czego się spodziewać ale gdzieś sobie wmawiam ze teraz będzie lepiej[emoji23] szukam właśnie pocieszenia ze kolejny poród jest szybszy i robi mniej szkód tam na dole [emoji23]
Jezusiu ja wózki dzisiaj ogladalam i jak narazie nic mi nie wpadło w oko zeby powiedzieć o tak to jest to [emoji14] no nic, mamy jeszcze sporo czasu
@Jotka_Szczotka no jak byk widać ciążowy
Do dziewczyn które mają prenatalne u Sodowskich : tylko ja nie wiem do kogo tam idę? [emoji23] Po prostu się zapisałam i tyle hahaha
Pochwalilam się że przestałam rzygać.. Mhm świetnie, przed chwilą chyba zwymiotywalam wszystko łącznie ze śniadaniem [emoji51] tak trochę w zartach pisząc jeśli tam nie siedzi dziewczynka to ja zgłaszam sprzeciw z tym rzyganiem [emoji23][emoji23] ciekawe którym rzygajacym się sprawdzi ta niby teoria ze przy dziewczynce się więcej wymiotuje przyznam szczerze że przy synku może raz mi się zdarzyło [emoji41]
Z lżejszym żołądkiem żegnam się i ide spać [emoji42] spokojnych nocek [emoji173]️
Dobranoc Spokojnej nocy