reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

Hej. Właśnie się zwlekłam z łóżka, znowu nastał u mnie moment przemęczenia zyciem codziennym. Nie wiem jak w poniedziałek wstanę do pracy... mam totalnego lenia [emoji1]

@Megan22 tak, u mnie na wizycie kontrolnej dostaje się skierowanie na usg z innym terminem [emoji4] osobiście mi to nie przeszkadza, ale fakt-dziwne trochę [emoji1] nasze Maciusie podobne, Twój już taki piękny się robi [emoji173]️

@Julika.s trzymamy kciuki za wizytę! Daj znać jak poszła [emoji4]

@Dzoana88 piękny, ja a w zasadzie mój mąż, to się nie może doczekać aż mi urośnie brzuch większy [emoji1]

reklama
Hello! Mnie sie wczoraj szwagierka pytała kiedy mam następne usg i kiedy się dowiemy kto to będzie. Stwierdziła że w skończonym 12 to już będzie widać. Jakoś mi się nie chce wierzyć. To zależy jak się dziecko ułoży i od aparatu, a będę miała teraz na dobrym aparacie robione, bo to prenatalne. Za duża różnica między porodami, nic nie pamiętam.

I jeszcze pytanie z innej beczki, macie powiadomienia w aplikacji? Bo mi zupełnie wcięło.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@Jotka_Szczotka w sumie rozumiem, nie raz slysze jak znajome z pokaźnym biustem na niego narzekają ale tak trochę bym chętnie przygarnęła [emoji33]:D podczas karmienia mialam fajny taki pełny, teraz też się troszkę powiększył bo jak przestałam karmic to deska haha no cóż coś za coś :D nigdy dużego biustu nie mialam więc kwestia przyzwyczajenia :D gorzej z doborem stroju kąpielowego [emoji41]

Powodzenia na wizycie dzisiaj

@Colorado1989 powodzenia dzisiaj z wizytą haha :D

@Dzoana88 no też już ładny brzusio :) chociaz masz w pracy na co popatrzeć haha

@godzbal ja dzisiaj tez wstalam jakas taka bez życia puściłam wlasnie pranie i zbieram się od 40 min zeby poodkurzać [emoji51] mieliśmy na basen jechać ale pojedziemy w czwartek chyba :D
Moja znajoma nie miala w przychodni usg także chodziła na wizyte do jednej gin a gdzie indziej musiala jechac na usg :D
Dobrze ze do poniedziałku masz jeszcze troszke czasu żeby poleniuchować [emoji16] a później zleci i l4 [emoji173]️

Hej dziewczyny :) to już dziś mam wizyte! Nie moge sie doczekać :) mam nadzieję że zrobi mi usg :)
W czwartek zaczynam urlop :) jedziemy nad morze :) na tydzień.
Wiem że dawno się nie odzywałam, ale cały czas was czytam :*

@Velvetka mi jak wcięło w aplikacji powiadomienia, to musiałam ją odinstalować i wziąć na nowo, bo niestety nie mogłam zaznaczyć w aplikacji, że chce te powiadomienia mieć.

@Megan22 ja to zjadłam śniadanie i zaległam na kanapie z psem i oglądamy tv [emoji23]. Dobrze, że przed wyjazdem posprzątałam, to za bardzo bałaganu nie mam [emoji16]

@Julika.s trzymam już kciuki za pogodę. Bo u nas nad morzem niestety pogoda w lipcu bardziej jesienna :D z 6 dni tylko jeden był taki meeeega słoneczny :)

@Megan22 absolutnie nie ma czego zazdroszczę scic w tych cyckach!! Ciężkie jak cholera, plecy bolą. Muszę kupować większe szmaty, obserniejsze żeby się na cyckach zapisać... A idź Pan w ch.. W takim czymś.
Hahahaha! Coś na ten temat wiem [emoji23][emoji23][emoji23] a najlepsza jest redakcja mojego faceta: jego nie przeraża fakt, że będzie Tatą tylko, że mi cycki już urosły i co to będzie dalej [emoji33][emoji33][emoji23][emoji23][emoji23]

@godzbal no mam nadzieje że słońce bedzie :) znajomi mi mowią że teraz ma być ciepło, ale różnie bywa :) mimo wszystko potrzebuje tego wyjazdu bardzo. Jestem zmęczona codzienną rutyną. Mój mąż jest kierowcą więc rzadko bywa w domu dlatego wystarczy mi tylko jego obecność.

@MadalenaWedel oczywiście że się pochwale :) dzieki za miłe słowa :)

reklama
Jak co rano praktykuje spacerek i dziś jak szlam odczuwałam ból krocza tzn tak jakby kości miednicy u dołu... pewnie wszystko się rozciąga i to jest przyczyna. Zwłaszcza ze moje ciało będzie rosło 2x bardziej i szybciej niż normalnie. Aż się boje co to będzie dalej ;p przed chwila usmażyłam schabowego na obiad dla mojego bo w południe ma godzinna przerwę i zawsze przyjeżdża do domu, a ja korzystając z l4 ide się położyć bo dziś noc miałam pełna przygód. Mój pierworodny co chwile mnie budził ostatecznie o 4 doszłam do wniosku ze już nie zasnę... a teraz dotlenilam się na ponad godzinnym spacerze i odcięło mi moce. Trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte @Julika.s :)

Do góry