reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

@Dzoana88 Dzieki ;) mam nadzieje, ze do środy czas szybko zleci:) choć wiem jak to jest bo jeszcze nie tak dawno sama to przeżywałam, co ty teraz:huh: Ale na pewno będzie wszystko Ok ☺

@Mila93 Z tego kalkulatora wychodzi ze 6t5d... wg OM 6t4d a niby wg usg mojego gina 6t2d
Ale kurde to są takie maleńkie istotki, ze tu się z dnia na dzień może wszystko zmienić i nawet ludzka ręka (lekarza) jest w stanie tu zrobić ogromny czasem przełomowy błąd ...Także już głowy do góry, musi być dobrze ;)

Ostatnia edycja:
reklama
@Dzoana88 Dzieki ;) mam nadzieje, ze do środy czas szybko zleci:) choć wiem jak to jest bo jeszcze nie tak dawno sama to przeżywałam, co ty teraz:huh: Ale na pewno będzie wszystko Ok [emoji3526]
Mam nadzieje ze bedzie wszystko w porządku, ale całe dnie mysle tylko o fasolce, może dlatego ze jestem na wolnym ponad tydzień, od poniedziałku wracam do pracy to trochę zajmę czym innym glowe do tej 15.30 chociaż.

Mam nadzieje ze bedzie wszystko w porządku, ale całe dnie mysle tylko o fasolce, może dlatego ze jestem na wolnym ponad tydzień, od poniedziałku wracam do pracy to trochę zajmę czym innym glowe do tej 15.30 chociaż.
Tak zapewne będzie, bo ja tez więcej myślałam jak byłam na zwolnieniu tamte 2 tygodnie, starałam się ciagle coś robić ale i tak myślałam ... A jak wróciłam do pracy w tym tygodniu to już tak nie myślałam bo nie było kiedy, taki młyn. A później w domu spałam to tez nie myślałam ... także od poniedziałku szybciej ci zleci ☺️

@Jotka_Szczotka @wesa @Kasiektorek
Ale wam zazdroszcze tych wizyt i tych widoków waszych maleństw :* gratuluje!
Ja jeszcze 1,5 tygodnia musze czekać :)
Dziś w pracy zasypiałam na stojąco! A pracowałam dziś z szefową która jeszcze nic nie wie i musiałam sie z tą sennością pilnować :)

Widzisz, to dobra reakcja. Bo po co wykorzystywać urlop skoro później możesz go wykorzystać po macierzyńskim. Wtedy spędzasz z malenstwem dodatkowe 2 miesiące. A teraz to ja mogę pójść na l4 100% płatne. A urlopu szkoda. Jak masz opcje to bierz l4, zawsze to czas na odpoczynek a 1t jest decydujący. Ja zamierzam wziąć l4 na kolejnej wizycie.
Ja też dzisiaj poinformowałam w pracy. Kierowniczka również się ucieszyła, ale zasugerowała że powinnam już iść na zwolnienie. Ja jednak póki w miarę dobrze się czuje wolę się wstrzymać z L4 bo chyba bym oszalała siedzieć tyle czasu w domu.

@Patka_88 gratuluje ciąży i witaj serdecznie na wątku [emoji8]
@Jotka_Szczotka super, nie mogło być inaczej. Piękne pierwsze zdjęcie [emoji7]
@wesa najważniejsze że z fasolką wszystko dobrze. A miałaś jakieś objawy tego krwiaka? Czy to rak bezobjawowo dopiero przy badaniu wyszło ?
@Kasiektorek super wieści, teraz już na spokojnie możesz czekać na kolejna wizytę [emoji8]

Witajcie ! Wygląda na to że dołączę do grona lutowych mam. Dziś 4 dzień po spodziewanej @, test ze słabo widoczną drugą kreską... Beta 78,5. To moja 4 ciąża , mam już dwójkę hasajacą po domu , trzeciej niestety nie udało się utrzymać ( poroniłam we wrześniu 2018) ,stąd mam pełno obaw.

To w zasadzie taka ciąża trochę z zaskoczenia ... Ale... Co będzie

reklama
Dziewczyny a powiedzcie mi czy wasze ciaze byly planowane? Bo u mnie to wpadka i rozwazalam nawet tabletki wczesnoporonne ale mialam jakies koszmary nocne i teraz probuje sie jakos do niej przekonac..
U mnie też wpadka i muszę przyznać że przez głowę przeszły mi podobne myśli ale nie umiała bym tego zrobic wiem że będzie ciężko dużo przez to płakałam ale dziecko mi to wynagrodzi

Do góry