reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

@Cookie_ no to właśnie i taki schabik kruchy nasze maluchy chętnie opędzlują 😀 na piątek u mnie (już tu pisałam) ryba z przyprawami na to w kostkę papryka i cukinia. I tyle. Piekarnik za 20min odda gotowe danie 😀 Mały lubi. Z ościami uważam. Każdy kawałek mu sprawdzam. Cukinia i papryka chyba nie muszą być jakieś bardzo bio?
Link do: Gest wskazywania palcem u dziecka - dlaczego jest tak ważny?

reklama
@Cookie_ i mam danie. Schabik na niedzielę. Dzięki 👍👌
Jak chcesz dokładnych proporcji a nie na oko to znajdź dokładny przepis 🤣 One raczej podobne do siebie.
U mnie wczoraj strogonow był i na dziś zostało 😁
Gotować i piec lubię, byle tylko czas na to mieć. Obiad jak szybki ogarniam w czasie drzemki a jak chce mieć wtedy wolne to wieczorem jak mała zaśnie.
Ostatnie 2 torty jakie robiłam dla syna. Co roku mu robię. Nie są idealne wizualnie, ale mają moje serce 😁 włożone w ich wykonanie.

Ostatnia edycja:
Czy ona zaraz ma zamiar zaczac chodzic...?

Załączniki

• 20200925_080222.jpg
    20200925_080222.jpg
    956,2 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Do góry