reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

reklama
My jestesmy teraz na wakacjach w hotelu takim rodzinnym gdzie jest basen i spa i maseczke nosi sie tylko w szatni, obowiazkowy prysznic i dezynfekcja a na basenie juz normalnie. Max 10 osob moze byc w jednym czasie w wodzie ale w praktyce jestesmy sami bo taka pore wybieramy. W Krakowie na basenie z tego co wiem tez nie ma jakichs specjalnych obostrzen oprocz maseczek i dezynfekcji. Sporo ludzi tu jest z dziecmi i takie maluchy sie kąpią :)
@Darapuszkin, a powiedz czy woda to jak w takim zwykłym basenie sportowym czy cieplejsza? Glupie pytanie, ale nie zimno było małej? ;)

Bylo bardzo cieplo, temperatura powietrza taka ze spocona az bylam. Ale czasami sa baseny specjalne dla dzieci. Np. W Krakowie jest taki gdzie odbywaja sie zajecia dla niemowlakow. Tutaj z racji tego ze hotel rodzinny to tez wszystko pod dzieciaki zrobione wiec na basenie przewijak itd... :) i bylo cieplutko

Zawsze brodzik dla dzieci ma przyjemnie ciepła wodę. Starszakowi dodatkowo zakładałam taka piankę-body neoprenową by było mu cieplutko po wyjęciu z wody z Splash about. Super się sprawdzała i teraz mam dla malutkiej

reklama
Ja mam na zime po corce 74 ale to reima i tam rozmiary mocno zanizone. Corkz chodzila w nim jak miala 1.5 roku wiec mały pewnie będzie pływał 😀 zreszta jesienna kurtke tez biore teraz po corce i tez jest 86- 92 - wyglada w niej jak z krainy deszczowców 😂

Do góry