reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

reklama
@middayjoy bardzi wspolczuje chorobowych doswiadczen i zycze duuuzo zdrowia! Mam nadzieje ze szybko minie. Pewnie pierwsza choroba najciezsza...

Tez zycze wszystkiego dobrego! Podobno zycie zaczyna sie po 30tce! Ja sie przekonam za 2 lata :D
Oj Kochana, to juz 3cia choroba Małego, siostra mimo ze nie chodzila do przedszkola odkad sie urodził, to zawsze te wirusy gdzies wynajdzie 😅
Na razie wystarczaja inhalacje, nasivin i ibubrom- oby tak zostało 🤞🤞🤞

To bede wiedziala do kogo sie zglaszac gyby (oby nie!) Nam sie cos przyplatalo. Strasznie sie boje infekcji...

W ogole to zrezygnowalismy z Chorwacji ze wzgledu na sytuacje z koronawirusem, konca nie widac. Jest mozw ktoras z Was z dolnego Slaska? Myslimy o tamtych stronach - zamek Czocha i te sprawy... :D zastanawiam sie czy to dobry kierunek z dziexkien ale z tego co wiem to malo oblegany :)

To bede wiedziala do kogo sie zglaszac gyby (oby nie!) Nam sie cos przyplatalo. Strasznie sie boje infekcji...

W ogole to zrezygnowalismy z Chorwacji ze wzgledu na sytuacje z koronawirusem, konca nie widac. Jest mozw ktoras z Was z dolnego Slaska? Myslimy o tamtych stronach - zamek Czocha i te sprawy... :D zastanawiam sie czy to dobry kierunek z dziexkien ale z tego co wiem to malo oblegany :)
Oby jak najmniej chorób! Przy dzieciakach podstawa to dobry inhalator i sól fizjologiczna 😉 w żłobku na pewno bedzie jednak chorób duuużo
Dolny slask to piekne miejsce! Tez sie od kilku lat zamierzam wybrac w te rejony 😍 ale konkretnie nie pomoge bo nie byłam, poczekam na Twoją relacje ☺

@alible wszystkiego najlepszego z okazji zmiany kodu na 3 z przodu 😁 U mnie 4 lata już po 🤣

@Darapuszkin u nas pierwsza infekcja była jak młoda miała 2 tyg. Starszy przyniósł że szkoły. Nie było na szczęście gorączki tylko mega gile. Za to on kaszlał jak gruzlik. To było jakoś zanim zaczęli mówić głośno o koronawirus ie w Pl. 2 czy 3 tyg kaszlał jak opętany l, ale inhalacjami wyprowadziłam go na prosto.
Co do Dolnego Śląska nie pomogę, ale kiedyś zamierzamy też wybrać się w te rejony.

Wlasnie widze ze choroby to najczesciej dzieciaki przynoszą starsze... Nasza mala tez pojdzie do zlobka ale zobaczymy jak to bedzie. Zastanawiam sie nad urlopem wychowawczym na jakis czas

U mnie póki co nie ma opcji urlopu wychowawczego, ledwo 12 mies mam. Chcieli bym wcześniej wracała 🙄

Co do włosów to u nas taka sytuacja 😉 Z tyłu lekkie przetercie, ale rosną już tyci włoski.

IMG_20200803_135040.jpgIMG_20200803_134955.jpg

reklama
Do góry