reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

reklama
Dziewczyny, gratki dla postępów Waszych cór! 😍 Czy którys z chłopaków sie za raczkowanie juz bierze?
U nas choroba, starsza przyniosla z placu zabaw jakiegos wirusa i ja z małym się tez załapalismy 😒. Dzwonilam dzis na teleporade, mówilam ze ma troche swiszczacy oddech ale to pewnie z powodu tony kataru ktora nas męczy. Kazali przyjsc do przychodni na badanie ale na razie sie wstrzymam, jakos mi sie nie usmiecha isc na dzieci chore w przychodni bo nie wiadomo z czym sie teraz wróci 😒
W zwiazku z tym nie pojechalismy tez do rodzicow i sie kisimy dalej z domu, dziadkowie jeszcze wnuka nie widzieli 🙈
Ja dzis zaserwowalam brokuła tyle ze ze słoika (gerber)- posmakowalam ale był obrzydliwy 😁, mały jak dalam na lyzeczce sie wzdrygnal i wiecej nie chcial- i wcale mu sie nie dziwie. Stwierdzilam ze jednak nie bede dawala sloiczkow tylko musze znalezc jakies zrodlo dla bio/eko owocow i warzyw.
Widzialam ze pisałyscie o zlobkach jakis czas temu. My tez chyba sprobujemy, moze sie nawet zalapiemy na darmowe. Ale juz zakladam ze przez choroby bedziemy sie pewnie musieli posilkowac niania. Przynajmniej z doswiadczenia z starsza corka mi tak wynika ;)
U nas za 2 dni konczymy pol roku 😍 ale leeeciiii!

Tutaj ja Cie tym razem uspokoje - jej sie wszystkie wytarly z ktorymi sie urodzila a teraz urosly nowe :D mysle ze lada dzien siadzie i oby sie skonczylo ulewanie...
mój miał od urodzenia irokeza na głowie, wszyscy sie śmiali ze codziennie u fryzjera bywa bo był dosłownie idealny 😁 ale ostatnio wloski na czubku urosły i się zrobił oklap 😉
Na pewno po siadzie będzie lepiej z ulewaniem. I faktycznie jak sie na brzuch połozy zaraz po jedzeniu to sprzyja ulewaniu

Dziewczyny gratulację, super postępy😍😍U nas ulewanie to norma. Odkąd Jasiek przewraca się na brzuch, a robi to obecnie non-stop😉, wszystko mamy brudne od mleka i teraz też od warzyw słoiczkowych. 😜 Marchewka i dynia za nami. Dzisiaj był brokuł i po raz pierwszy miał odruch wymiotny, także nie jest to jego ulubione warzywo. Co do czworakowanis i siadania to u nas bez zmian, nadal pozycja leżąca😉

Dziewczyny, gratki dla postępów Waszych cór! 😍 Czy którys z chłopaków sie za raczkowanie juz bierze?
U nas choroba, starsza przyniosla z placu zabaw jakiegos wirusa i ja z małym się tez załapalismy 😒. Dzwonilam dzis na teleporade, mówilam ze ma troche swiszczacy oddech ale to pewnie z powodu tony kataru ktora nas męczy. Kazali przyjsc do przychodni na badanie ale na razie sie wstrzymam, jakos mi sie nie usmiecha isc na dzieci chore w przychodni bo nie wiadomo z czym sie teraz wróci 😒
W zwiazku z tym nie pojechalismy tez do rodzicow i sie kisimy dalej z domu, dziadkowie jeszcze wnuka nie widzieli 🙈
Ja dzis zaserwowalam brokuła tyle ze ze słoika (gerber)- posmakowalam ale był obrzydliwy 😁, mały jak dalam na lyzeczce sie wzdrygnal i wiecej nie chcial- i wcale mu sie nie dziwie. Stwierdzilam ze jednak nie bede dawala sloiczkow tylko musze znalezc jakies zrodlo dla bio/eko owocow i warzyw.
Widzialam ze pisałyscie o zlobkach jakis czas temu. My tez chyba sprobujemy, moze sie nawet zalapiemy na darmowe. Ale juz zakladam ze przez choroby bedziemy sie pewnie musieli posilkowac niania. Przynajmniej z doswiadczenia z starsza corka mi tak wynika ;)
U nas za 2 dni konczymy pol roku 😍 ale leeeciiii!
Zdrówka życzę😊😊

U nas plan na nianię. Żłobek to ciągle choroby i w rezultacie i tak szukalibyśmy kogoś kto byłby z małą w tym czasie. Wolę już jak posiedzi te kilka godz z niania niż chodzenie w kratkę do żłobka 😉
U nas tez pełno na głowie nowych włosów, a z tyłu jedno miejsce tyci wytarte (rosną tam małe jasne włoski)

@middayjoy zdrowka dla was.

U nas mini skwaszsniw było po pierwszej łyżce brokuła a później sama buzię otwierała i poganiała mnie był jej dawała.

@middayjoy- zdróweczka!
Co do jedzenia to ostatnio już gotuje też swoje, bo te słoiczki wg mnie również są niesmaczne. Dziś zrobiłam Neli marchewkę z teściowej ogródka plus ziemniaczek i było to przepyszne, słodkie mniam 😁
Włoski też zauważyłam że z przodu się małej zagęściły,więc jest nadzieja 🙂

U nas jutro pół roku będziemy celebrować, a we wtorek moje 30😳🤯

@middayjoy- zdróweczka!
Co do jedzenia to ostatnio już gotuje też swoje, bo te słoiczki wg mnie również są niesmaczne. Dziś zrobiłam Neli marchewkę z teściowej ogródka plus ziemniaczek i było to przepyszne, słodkie mniam 😁
Włoski też zauważyłam że z przodu się małej zagęściły,więc jest nadzieja 🙂

U nas jutro pół roku będziemy celebrować, a we wtorek moje 30😳🤯
To na zaś Wszystkiego Najlepszego! Piękny wiek :) chcialabym znów mieć tyle ☺

reklama
Do góry