Darapuszkin
Fanka BB :)
Tutaj ja Cie tym razem uspokoje - jej sie wszystkie wytarly z ktorymi sie urodzila a teraz urosly noweOoo to tak się zaczyna
Ale ile włosów ma Roma!Nela cały tył wytarty
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tutaj ja Cie tym razem uspokoje - jej sie wszystkie wytarly z ktorymi sie urodzila a teraz urosly noweOoo to tak się zaczyna
Ale ile włosów ma Roma!Nela cały tył wytarty
![]()
mój miał od urodzenia irokeza na głowie, wszyscy sie śmiali ze codziennie u fryzjera bywa bo był dosłownie idealnyTutaj ja Cie tym razem uspokoje - jej sie wszystkie wytarly z ktorymi sie urodzila a teraz urosly nowemysle ze lada dzien siadzie i oby sie skonczylo ulewanie...
Zdrówka życzęDziewczyny, gratki dla postępów Waszych cór!Czy którys z chłopaków sie za raczkowanie juz bierze?
U nas choroba, starsza przyniosla z placu zabaw jakiegos wirusa i ja z małym się tez załapalismy. Dzwonilam dzis na teleporade, mówilam ze ma troche swiszczacy oddech ale to pewnie z powodu tony kataru ktora nas męczy. Kazali przyjsc do przychodni na badanie ale na razie sie wstrzymam, jakos mi sie nie usmiecha isc na dzieci chore w przychodni bo nie wiadomo z czym sie teraz wróci
W zwiazku z tym nie pojechalismy tez do rodzicow i sie kisimy dalej z domu, dziadkowie jeszcze wnuka nie widzieli
Ja dzis zaserwowalam brokuła tyle ze ze słoika (gerber)- posmakowalam ale był obrzydliwy, mały jak dalam na lyzeczce sie wzdrygnal i wiecej nie chcial- i wcale mu sie nie dziwie. Stwierdzilam ze jednak nie bede dawala sloiczkow tylko musze znalezc jakies zrodlo dla bio/eko owocow i warzyw.
Widzialam ze pisałyscie o zlobkach jakis czas temu. My tez chyba sprobujemy, moze sie nawet zalapiemy na darmowe. Ale juz zakladam ze przez choroby bedziemy sie pewnie musieli posilkowac niania. Przynajmniej z doswiadczenia z starsza corka mi tak wynika
U nas za 2 dni konczymy pol rokuale leeeciiii!
Dzieki KochanaZdrówka życzę![]()
To na zaś Wszystkiego Najlepszego! Piękny wiek@middayjoy- zdróweczka!
Co do jedzenia to ostatnio już gotuje też swoje, bo te słoiczki wg mnie również są niesmaczne. Dziś zrobiłam Neli marchewkę z teściowej ogródka plus ziemniaczek i było to przepyszne, słodkie mniam
Włoski też zauważyłam że z przodu się małej zagęściły,więc jest nadzieja
U nas jutro pół roku będziemy celebrować, a we wtorek moje 30![]()