reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

reklama
Ja kończę o 14:00, potem zakupy, sprzątanie i może młoda na basen zabiorę. Liczę że mąż dziś obiad przygotuje. Mam smaka na jajka sadzone, ziemniaczki z koperkiem i ogórkiem malosolnym....
Ej no, smaka mi narobiłaś na sadzone, ale do tego mizeria z rzodkiewką no i ziemniaczki. Kupiłam już takie malutkie na jeden kęs. Na bazarze mówią, że to dla świń, niech im będzie hrum, hrum. Rozmraża mi się polędwica, więc chyba dzisiaj repertuaru nie będę zmieniać, ale jutro też jest dzień. [emoji16]

Hej kochane! :)
Ja też na 10 do pracy na 4h ;) a potem na 17 idziemy na grilla rodzinnego i uwaga! Tam powiemy o ciąży :) strasznie się tym stresuje ;) mamy dla rodziców takie zdrapki z informacją że bedą dziadkami :)
Świetny pomysł z tymi zdrapkami, kupiłaś gdzieś stacjonarnie czy przez internet? Moim rodzicom już powiedzieliśmy, ale została reszta rodziny, fajna pamiątka by była:)

Dzień dobry witam wszystkie nowe mamusie na naszym wątku [emoji8]
Co do ciąży to u mnie spokój i cisza. Na szczęście nie daje się we znaki bo nie wiem jakbym to ogarnęła, to co się najbardziej bałam że przy kp będzie bolało ale nawet piersi nie dają znaku że coś nowego się zaczęło. Ciekawe czy uda mi się odstawić całkowicie małą przed porodem. Bo na razie zeszliśmy do trzech karmień w ciągu dnia. A tak poza tym małe dziecko to naprawdę mały problem w porównaniu z nastolatką w domu. Burza hormonów u niej większa niż u mnie w ciąży. Dopiero teraz wychodzą błędy wychowawcze. Ach nic mnie tyle nerwów nie kosztuje co moja nastolatka. Ponarzekalam sobie, a teraz idę zająć się obiadem. Dzisiaj u mnie botwinka z ogródka, a na drugie schabowe, młode ziemniaczki i sałata Chodzi za mną ciasto z rabarbarem, ale brak chęci do zrobienia.
Miłego popołudnia [emoji8]

Haha i u mnie dziś młode ziemniaczki i koperek ale za to z pieczoną doradą:)) teraz jem głównie ryby, od mięsa mnie odrzuciło totalnie. Poza tym, że mięso nie wchodzi to inne rzeczy wchodzą aż za bardzo, mam niezły apetyt aż się boje co to będzie w drugim i trzecim trymestrze...

Haha i u mnie dziś młode ziemniaczki i koperek ale za to z pieczoną doradą:)) teraz jem głównie ryby, od mięsa mnie odrzuciło totalnie. Poza tym, że mięso nie wchodzi to inne rzeczy wchodzą aż za bardzo, mam niezły apetyt aż się boje co to będzie w drugim i trzecim trymestrze...
Mnie na odwrót, od ryb odrzuciło :o:p za to mięso mogę jeść cały czas :D

Dziewczyny A czy pobolewa was brzuch ?? Jak tak to jak opisalybyscie ten ból np miejsce, częstotliwość itp
Mnie zaczął pobolewac brzuch od dnia w którym powinnam dostac okres tak myślę...no i codziennie do tej pory coś mnie ćmi, nie jest to jakis super bol Ale jednak. Boli mnie raz po lewej raz po prawej A nieraz po środku. Chyba ten po środku mnie troszkę martwi bo sprawia wrażenie "okresowego" tylko nie ta moc, a jeśli chodzi o częstotliwość to trochę poboli za chwilę już nie, za jakiś czas znowu, tak na zmianę.

reklama
Dziewczyny A czy pobolewa was brzuch ?? Jak tak to jak opisalybyscie ten ból np miejsce, częstotliwość itp
Mnie zaczął pobolewac brzuch od dnia w którym powinnam dostac okres tak myślę...no i codziennie do tej pory coś mnie ćmi, nie jest to jakis super bol Ale jednak. Boli mnie raz po lewej raz po prawej A nieraz po środku. Chyba ten po środku mnie troszkę martwi bo sprawia wrażenie "okresowego" tylko nie ta moc, a jeśli chodzi o częstotliwość to trochę poboli za chwilę już nie, za jakiś czas znowu, tak na zmianę.
Tez tak mam :)

Do góry