reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

reklama
@Kasiektorek co tam u Ciebie!? Nic się nie odzywasz, martwię się kochana!

Dziewczyny cała noc nie spałam prawie. Najpierw nie mogłam spać bo mnie bolał brzuch bardziej po lewej stronie... Potem jak przysnelam to sobie ubzduralam że to ciąża pozamaciczna i tak po 3juz byłam na nogach, bo siagle mnie bolało... Czekałam aż wkoncu poronie... Mam rozwolnieniw straszne.... I po 5tej wróciłam do łóżka wtulilam się do syna że łzami i jakoś zasnęłam... Masakra... Jestem normalnie psychiczna... Trochę mnie pozniej pobolewalo też z prawej strony więc się uspokoiła nieco ale teraz znowu po olewa bardziej po lewej.... Ja jeśli odnoszę ta ciążę to cudem...
Hej dziewczyny :) Wczoraj mnie wypisali ze szpitala, a tam mój net niestety nie działał prawidłowo.
Więc tak : Ciąża jest młodsza niż wynika z OM, rozwija się prawidłowo :) Beta w wtorek 14000 w czwartek po niecałych 48 godzinach ponad 21000. Jutro idę na kolejną. Dostałam L4 na dwa tygodnie mam odpoczywać. Z kodem B, więc jak zadzwoniłam do szefowej to już wiedziała od kadr, że to ciąża.
Za tydzień w piątek wizyta kontrolna. Jestem dobrej myśli :D

Hej dziewczyny :) Wczoraj mnie wypisali ze szpitala, a tam mój net niestety nie działał prawidłowo.
Więc tak : Ciąża jest młodsza niż wynika z OM, rozwija się prawidłowo :) Beta w wtorek 14000 w czwartek po niecałych 48 godzinach ponad 21000. Jutro idę na kolejną. Dostałam L4 na dwa tygodnie mam odpoczywać. Z kodem B, więc jak zadzwoniłam do szefowej to już wiedziała od kadr, że to ciąża.
Za tydzień w piątek wizyta kontrolna. Jestem dobrej myśli :D
No i całe szczęście. Będzie dobrze. Odpoczywaj jak kazali, bo tych dobrych lekarzy trzeba się słuchać. Rośnijcie zdrowo.

My byliśmy na o jedzie, bo pogoda całkiem ok nie ma słońca więc z małym można było wyjść i zrobiliśmy skok na automaty i takiego dostałam od męża :D odrazu mi się humor poprawił :)
IMG_20190607_152915.jpg

Ja to nie wiem.. Ale to się z nim umówiłam czy poprostu poszłaś?
Ja już do niego jeżdżę jakieś półtora roku. Najpierw jeździłam prywatnie parę razy, a później kazał na szpital. Umawiałam się z nim, że jak beta przekroczy 1000 to się pokażę.
A pierścionek przecudowny, mąż romantyk.

reklama
Do góry